Ρίκα Βαγιάννη: Το φενγκ σούι και η παρεξήγηση στον αέρα της εκπομπής

«“Τα είχα πάρει” ότι θα μείνω γεροντοκόρη και ήμουν πολύ τσιτωμένη»

Καλεσμένη της Τζένης Μπαλατσινού στο JOY ήταν η Ρίκα Βαγιάννη στο επεισόδιο του Μεγάλου Σαββάτου. Η δημοσιογράφος μίλησε για την εξωσωματική και τη δυσκολία να αποκτήση παιδί, αλλά και για ένα για το περιστατικό που θεωρεί θαμπό στην πορεία της…

«Έχει συμβεί το εξής με το φενγκ σούι το οποίο το μισώ, αλλά κρατάω μια πολιτισμένη στάση σε ένα πρόγραμμα. Εγώ τότε “καιγόμουν” να παντρευτώ. “Τα είχα πάρει” ότι θα μείνω γεροντοκόρη και ήμουν πολύ τσιτωμένη. Ήμουν με τον άντρα τότε και ήμουν σε αυτό το βασανάκι: θα γονατίσει, δε θα γονατίσει..

Μια φορά μαγείρευε ένας μάγειρας στην εκπομπή και μαγείρευε φάβα παντρεμένη και έπαθα νευρικό κλονισμό…«Μέχρι και οι φάβες παντρεύονται!» Ήμουν λοιπόν σε αυτή τη φάση που ήμουν λίγο «αρπαγμένη» για το τι θα γίνει με το αγόρι.

Και «σκάει» φενγκσουιτζού στο πρόγραμμα και να πρέπει να είμαι κυρία… Ανοίγει μια τσάντα και βγάζει κάτι ζώα και αρχίζει και μου λέει. Έχεις χελώνα στο υπνοδωμάτιο; Λέω «όχι». «Καμιά πάπια έχεις;» μου λέει. «Μια πάπια έχω» την είχα φέρει από ένα ταξίδι. «Μια; Για αυτό δεν παντρεύεσαι, γιατί πρέπει να βάλεις δύο πάπιες να κοιτάνε η μία την άλλη». Και παθαίνω νευρικό κλονισμό σε ζωντανή εκπομπή που δεν μπορούσαμε να κάνουμε κάποιο μοντάζ

Και της λέω «άσε μας κοπέλα μου πρωί πρωί ήρθες να μας γεμίσεις φούμαρα. Λέμε και στον κόσμο να βάζει πάπιες δύο δύο να βρει γαμπρό.»

Και βεβαίως εθίγη πάρα πολύ η γυναίκα, σου λέει εγώ δεν ήρθα εδώ για να με προσβάλλετε. Είχε όλα τα δίκια του κόσμου και θυμάμαι αυτό το επεισόδιο σα μία θαμπή στιγμή. Μετά πήγα σπίτι, πήρα μια δεύτερη πάπια, τις έβαλα μαζί και είχα παντρευτεί σε έξι μήνες…»
 

https://www.youtube.com/embed/tPcPZQXpSo4