Ρίχνει αυλαία το “World Party” με το ταξίδι στο Μαρόκο!

Την Τετάρτη, 29 Ιουνίου στις 21:50.

Απόψε, στις 21:50, η χρονιά κλείνει για το «World Party» με τον Σάκη Τανιμανίδη και τον Γιώργο Μαυρίδη να ταξιδεύουν στο κοντινό, αλλά εξωτικό Μαρόκο! Αυτό το ταξίδι έχει, ωστόσο, μία ιδιαιτερότητα, αφού μαζί τους έχουν και την Ανή, τη μεγάλη τυχερή του διαγωνισμού της Halls. Η παρέα προσγειώνεται στο Μαρακές, όπου η ζέστη και η βαβούρα τούς αποπροσανατολίζει. Η παρέα, όμως, γρήγορα ξαναβρίσκει τα… τρελά της πατήματα! Ο Σάκης και ο Γιώργος επισκέπτονται τη Μεδίνα, έρχονται σε επαφή με τους ντόπιους και ταυτόχρονα δείχνουν ενδιαφέρον για τα λάδια Αργκάν, που παράγονται αποκλειστικά στο Μαρόκο, στα οποία προσπαθούν να αποδειχθούν… ειδικοί!

world2

Η συνέχεια τους βρίσκει στον δρόμο προς Ουαρζαράτ, με σκοπό να φτάσουν σε μια όαση στην έρημο. Παρόλα αυτά ζορίζονται για ακόμη μια φορά, καθώς ένα πρόβλημα με το ελικοπτεράκι της παραγωγής και ένα μπλέξιμο με τον νόμο, τους αφήνει πολύ πίσω χρονικά. Έτσι, αποφασίζουν να αλλάξουν τη διαδρομή τους, κάνοντας πρώτα μια γρήγορη στάση στα στούντιο που γυρίστηκαν ταινίες όπως ο «Μονομάχος» και ο «Μέγας Αλέξανδρος».

world3

Τέλος, επιστρέφουν και πάλι στο Μαρακές, όπου, αφού συμμετέχουν σε ένα συσσίτιο, συνειδητοποιούν ότι το Ραμαζάνι έχει έναν πολύ διαφορετικό σκοπό από αυτόν που νομίζουν οι περισσότεροι.