Ρετιρέ: Το ζευγάρι που δεν είδαμε ποτέ…

Ρετιρέ

Γιατί δεν είδαμε το τέλος;

Ο Μάκης Δελαπόρτας σε συνέντευξη του στην εφημερίδα Espresso και στην Τεριάννα Παππά αναφέρθηκε στο Ρετιρέ, το τέλος που δεν είδαμε, αλλά και την εξέλιξη που θα είχε ο χαρακτήρας του.

Συμμετείχες και στο πολύ επιτυχημένο «Ρετιρέ» του Δαλιανίδη. Υπήρχαν ομοιότητες ανάμεσα στον Άλκη που υποδυόσουν και στον Μάκη;

Ο Άλκης ήταν ένα παιδί που ονειρευόταν να γίνει καλλιτέχνης και να φτάσει ψηλά. Ο Γιάννης Δαλιαννίδης έβαζε στοιχεία της προσωπικότητας κάθε ηθοποιού στους ρόλους και γι’ αυτό και ήταν όλοι πετυχημένοι. Το «Ρετιρέ» σταμάτησε απότομα, αν και είχε επιτυχία, και ο Άλκης δεν μπόρεσε να κάνει το όνειρο του πραγματικότητα. Γι’ αυτό και δεν υπάρχει φινάλε στο «Ρετιρέ». Προβλήθηκε με επιτυχία για δυο σεζόν και θα πήγαινε και για τρίτη, αλλά κάποιες κυρίες ζήτησαν παραπάνω χρήματα και ο Δαλιανίδης το διέκοψε και έκανε τους «Μικρομεσαίους».

Αλήθεια, ποια θα ήταν η συνέχεια του «Ρετιρέ»;

Ο Γιάννης Δαλιανίδης θα με έκανε ζευγάρι με την Τζόυς Ευείδη και μαζί θα φτιάχναμε ένα συγκρότημα. Άρα ο Μάκης έζησε το όνειρο, ενώ ο Άλκης δεν πρόλαβε. Στον Δαλιανίδη χρωστάω τη μεγάλη αναγνωρισιμότητα μου, μόνο που εγώ το …εξέλιξα αυτό. Σε αντίθεση με άλλους συναδέλφους μου, που δεν το …εξέλιξαν.