Ρένος Ρώτας: «Δεν γνώριζα την απόφαση της Κωνσταντίνας Κομμάτα να φύγει από τους «Συμμαθητές» για την Μενεγάκη»

Ρένος Ρώτας

Ο συμπρωταγωνιστής της στην επιτυχημένη σειρά του ΑΝΤ1 έκανε δηλώσεις για την αποχώρηση της!

Ο Ρένος Ρώτας απάντησε στους δημοσιογράφους για τη σχέση του με την Κλέλια Ανδριολάτου και άφησε ερωτηματικά για την συμπρωταγωνίστρια του στην σειρά «Οι συμμαθητές».

[dfp_ads id=236982]

«Κλέλια Ανδριολάτου. Τι θέμα είναι αυτό; Τι να σου πω τώρα; Να σου απαντήσω διπλωματικά; Η Κλέλια είναι πανέμορφη ειλικρινά. Μακάρι να με θέλει για φίλο της. Για φίλο της εννοώ για αγόρι της.» ανέφερε ο Ρένος Ρώτας, ενώ όταν ρωτήθηκε για το αν έχουν αναπτύξει φιλικές σχέσεις με την Κωνσταντίνα Κομμάτα με την οποία συνεργάζονταν και στους «Συμμαθητές», αλλά και στην θεατρική παράσταση, ο ηθοποιός αρκέστηκε να απαντήσει: «Η Κωνσταντίνα ξεκίνησε στη δεύτερη σεζόν των Συμμαθητών και νομίζω τα πήγαμε αρκετά καλά.»

Όσο για την απόφαση της να φύγει από τους Συμμαθητές και να πάει στην Ελένη Μενεγάκη ο Ρένος Ρώτας δήλωσε πως δεν γνώριζε κάτι… «Όχι. Εγώ δεν το γνώριζα. Νομίζω της αρέσει και της ταιριάζει. Εγώ ας πούμε δεν θα ήθελα να είμαι παρουσιαστής στην τηλεόραση, το ξέρω αυτό. Μπορεί όμως να προκύψει μια δουλειά και να θέλω να την κάνω, για «x», «y» λόγους. Νομίζω για αυτή τη φάση στην Κωνσταντίνα ταίριαζε να το κάνει αυτό.»