Ρένια Λουιζίδου: Όλα όσα είπε για τους «Απαράδεκτους» και το… αστροπελέκι!

Τι ανέφερε για την Δήμητρα Παπαδοπούλου;

Η Ρένια Λουιζίδου ήταν καλεσμένη στο Happy Day και όπως είναι φυσικό, οι οικοδεσπότες της εκπομπής δεν μπορούσαν να μην την ρωτήσουν για τους Απαράδεκτους, αλλά και το τι συμβαίνει ακόμα και σήμερα με το παρατσούκλι «αστροπελέκι».

«Στους Απαράδεκτους ήταν λίγο δύσκολα με την έννοια ότι δεν είχα κάνει κάτι άλλο πριν που να με ξέρουν. Ήμουν καινούργια και ο κόσμος δεν με ήξερε καθόλου. Εκεί ήταν πιο επικίνδυνη η ταύτιση και οι άνθρωποι της δουλειάς με φώναζαν για παρόμοια πράγματα και εκεί για κάποιο διάστημα, δύο-τρία χρόνια μετά, πρόσεχα να μην κάνω ξανά το ίδιο. Μπορώ να σου πω ότι και ακόμα με φωνάζουν ‘Αστροπελέκι’, γιατί οι Απαράδεκτοι έχουν ένα φοβερά φανατικό κοινό διαδικτυακά, όχι τόσο από τις επαναλήψεις».

Για την Δήμητρα Παπαδοπούλου είπε: «Νομίζω ότι είναι μια συνολική επιλογή της Δήμητρας να μην είναι πάρα πολύ στο προσκήνιο και στα φώτα. Είναι ο τρόπος της έτσι. Είναι εσωστρεφής άνθρωπος, δεν της αρέσει να εκτίθεται και κάνει πολύ περιορισμένες δουλειές, όποτε θέλει, όποτε της έρχεται, αλλά πάντα είναι επιτυχημένες και πάντα την ακολουθεί ο κόσμος».