Ράνια Θρασκιά: «Μετά από αυτό το γεγονός υπήρξαν Μέσα που δεν έγραψαν ούτε το όνομά μου ξανά»!

«Καθόλου δε με νοιάζει γιατί έκανα αυτό που θεωρώ αυτονόητο»...

Καιρό είχαμε να την δούμε στην τηλεόραση και σήμερα η Ράνια Θρασκιά είπε να περάσει το κατώφλι της εκπομπής του Γιώργου Λιάγκα και της Φαίης Σκορδά. Η παρουσιάστρια που δεν πρόλαβε να βγάλει ποτέ στον αέρα την εκπομπή που ετοίμαζε επί μήνες στην ΕΡΤ, μίλησε για πολλά.

Στην εκπνοή της συζήτησης, όταν η κουβέντα έφτασε στα περιοδικά, η Ράνια Θρασκιά περιέγραψε τη σχέση της με αυτά αναφέροντας συγκεκριμένο περιστατικό:

«Όταν τα δημοσιεύματα των περιοδικών αφορούσαν σε μένα ή τον Ανδρέα όσο και αν το ένιωθα ως βάρος, με κάποιο τρόπο ζυγίζεις κάπως την αναγνωρισημότητά σου και… μου άρεσε. Όταν για μία και μοναδική φορά αυτό ενέπλεξε το παιδί μου, τότε για μένα μπήκε μια κόκκινη γραμμή, έκανα αγωγή στο συγκεκριμένο μέσο, δεν σκέφτηκα ούτε τον πόλεμο που ακολούθησε γιατί θεώρησα ότι η ζωή του παιδιού μου ανήκει σε εκείνο. Ας με θάψουν όλοι, ας μην ακουστεί ποτέ το όνομά μου και όντως πολλά μέσα δεν έχουν γράψει ούτε το όνομά μου, ακόμα και όταν δουλεύω. Καθόλου δε με νοιάζει γιατί έκανα αυτό που θεωρώ αυτονόητο, έδωσα την επιλογή στο παιδί μου όταν μεγαλώσει να διαλέξει εκείνο αν θέλει να είναι στα περιοδικά ή όχι». 

//www.youtube.com/embed/MN5xlWZOJWU

Διαβάστε ακόμα:

Ρ.Θρασκιά : «Ήταν ρίσκο η επιστροφή στο ΑΛΤΕΡ»;