Ράνια Θρασκιά: «Δεν υπήρχε ποτέ θέμα να κάνω την εκπομπή με τον Μάρκο Σεφερλή»

«Έχουν συμβεί κάποια πράγματα που αρχικά έμοιαζαν ως ατυχίες...»

Η Ράνια Θρασκιά βρέθηκε στο Πρωινό και μίλησε στον Γιώργο Λιάγκα και τη Φαίη Σκορδά για τις τηλεοπτικές προτάσεις που τις έχουν γίνει το διάστημα της αποχής της από την τηλεόραση, αλλά τελικά αυτές δεν οδήγησαν κάπου…

«Έχουν συμβεί κάποια πράγματα που αρχικά έμοιαζαν ως ατυχίες. Δηλαδή, τα τελευταία χρόνια δεν μπορώ να πω. Είχα περισσότερες προτάσεις από όσο όταν ήμουν εν ενεργεία. Όμως πολλά πράγματα, όπως το κλείσιμο της ΕΡΤ που δεν είναι στο δικό μας έλεγχο, ή προτάσεις που τελευταία στιγμή κάποιος επέλεξε ένα διαφορετικό πρόσωπο. Με σκέφτονται οι άνθρωποι στην τηλεόραση και συζητήσεις κάνω κι αυτό είναι καλό. Και εννοείται ότι και εγώ πολλές φορές λέω «Πω πω τι ατυχία είναι αυτή!», «Πάλι σε εμένα έτυχε». Στην αρχή στεναχωριέμαι αλλά όταν περνά ο χρόνος και βλέπω τα πράγματα από απόσταση καταλαβαίνω και έχω επιλέξει αντί να μιζεριάζω, που δε με βγάζει και πουθενά, να το χρησιμοποιήσω αλλιώς» επεσήμανε η δημοσιογράφος.

Όσον αφορά τα όσα είχαν ακουστεί για το πρωινό του MEGA, η Ράνια Θρασκιά ξεκαθάρισε: «Είχαν γραφτεί διάφορα θέματα που με συνέδεαν με τον Μάρκο και το MEGA. Δεν υπήρχε ποτέ θέμα να κάνουμε την εκπομπή μαζί. Ως μία άλλη πρόταση. Όταν προφανώς προσπαθούσαν να βρούνε πρόσωπα συζήτησαν και τη δική μου άποψη πως φαντάζομαι το πρωινό και αν θα με ενδιέφερε να το κάνω. Γίναν αυτές οι συζητήσεις αλλά επέλεξαν τη λύση που υπάρχει τώρα.»