Ράδιο Αρβύλα: Ο Αντώνης Κανάκης παραμένει ο άρχοντας της βραδινής ζώνης του ΑΝΤ1

Ράδιο Αρβύλα

Η μοναδική εκπομπή που αποφασίζει μόνη της αν θα πάρει το πράσινο φως πριν από κάθε τηλεοπτική σεζόν...

Οι Ράδιο Αρβύλα συνέχισαν και φέτος με υψηλές τηλεθεάσεις το μακρόχρονο ταξίδι τους στον ΑΝΤ1. Πρόκειται για μια εκπομπή που έχει ειδικό χαρακτήρα και σημασία για το κανάλι, λόγω περιεχομένου αλλά και λόγω δημοφιλίας των συντελεστών της. Ο Αντώνης Κανάκης απολαμβάνει την καθολική αποδοχή του κοινού και με αυτόματες διαδικασίες έχει εξασφαλίσει εισιτήριο διαρκής παρουσίας στον τηλεοπτικό αέρα.

[dfp_ads id=236982]

Τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο για το πρόγραμμα που παραμένει στην κορυφή της προτίμησης των τηλεθεατών εδώ και πολλά χρόνια, τον έχει ο Αντώνης Κανάκης και κατ’ επέκταση οι στενοί του συνεργάτες. Οι ίδιοι και μόνο αυτοί -ορθώς όπως αποδεικνύεται στο πέρασμα των ετών- προσδιορίζουν τον χαρακτήρα και το περιεχόμενο του Ράδιο Αρβύλα. Για τον ΑΝΤ1 ήταν μονόδρομος αυτή η συνθήκη συνεργασίας, καθώς ο Αντώνης Κανάκης σε όλη του την τηλεοπτική πορεία έχει δικαιωθεί πλήρως για τις επιλογές του.

Ανεπηρέαστοι από τηλεοπτικές τάσεις και μόδες της εποχής, οι Ράδιο Αρβύλα έχουν πάρει ήδη τη θέση τους στο πρόγραμμα του ΑΝΤ1 για την επόμενη σεζόν. Και θα είναι μία σεζόν που θα αλλάξουν πάρα πολλά στο κανάλι του Αμαρουσίου…