Ραχήλ Μακρή: «Ξεκίνησα ξιφασκία και καταδύσεις»!

«Πρώτη φορά μετά από 3 χρόνια πήγα την Κυριακή σε σπίτι φίλων και φάγαμε».

Οι δημοσιογράφοι συνάντησαν την Ραχήλ Μακρή στο δεύτερο μεταπτυχιακό της στην Ενέργεια Στρατηγική Δίκαιο και Οικονομία στο τμήμα Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σπουδών του Πανεπιστημίου Πειραιώς και η τέως βουλευτής μίλησε για τις τωρινές της ασχολίες, την ξιφασκία, τις καταδύσεις και τις σπουδές.

«Επανέρχομαι μετά το αποτέλεσμα των εκλογών στην οικογενειακή και επαγγελματική μου ζωή που είχα αφήσει σε δεύτερη μοίρα. Στερήθηκα τα παιδιά μου που είναι και σε ευαίσθητη ηλικία. Μου έλειπαν οι φίλοι μου. Για να καταλάβετε, διαπίστωσα ότι 3 χρόνια δεν χτυπούσε το τηλέφωνο από φίλους γιατί δεν ήθελαν να με ενοχλήσουν. Πρώτη φορά μετά από 3 χρόνια πήγα την Κυριακή σε σπίτι φίλων και φάγαμε», είπε η Ραχήλ Μακρή. 

Πώς της φάνηκαν οι νέες γυναίκες του κοινοβουλίου; «Μια χαρά ήταν οι κυρίες της Βουλής. Έβγαζαν και selfie είδα, είχαν και τα ωραία ντεκολτέ τους. Τώρα ξέρετε ο κόσμος δεν πεινάει και μπορούν οι κυρίες να έχουν τσάντες Prada και Louis Vuiton αξίας 2,500 ευρώ, αλλά αυτό δεν ενοχλεί πλέον κανέναν γιατί οι κυρίες είναι συστημικές και λένε ναι στα μνημόνια και ανήκουν σε μεγάλα κόμματα. Η Μακρή δεν ανήκε στο σύστημα».

Οι αγαπημένες ασχολίες της Ραχήλ Μακρή είναι πλέον: «Η ξιφασκία και οι καταδύσεις»!

https://www.youtube.com/embed/9i4QSYcKuyM