Ραχήλ Μακρή: «Το μόνο που ενδιέφερε τον Πάνο Καμμένο ήταν η υλοποίηση του ονείρου του να γίνει υπουργός Εθνικής Άμυνας»!

«Ήταν απίστευτη η χυδαιότητα με την οποία αντιμετωπίστηκα, σε μια κατάσταση που δεν μπορούσα ούτε να σηκωθώ από το κρεβάτι».

Η Ραχήλ Μακρή κάθισε στον καναπέ της Νάνσυς Ζαμπέτογλου στο Join Us και «κάρφωσε» με σκληρές εκφράσεις τον Πάνο Καμμένο. Στην ερώτηση για το ποια είναι η γνώμη της σήμερα για τον αρχηγό των ΑΝ,ΕΛ. απάντησε:

«Καθόλου καλή! Καταρχήν, πρέπει να σου πω ότι μέχρι τη μέρα που μιλήσαμε τελευταία φορά, πριν με διαγράψει, δικαιολογούσα τις αντιδράσεις του λόγω του παρορμητισμού του. Όμως, και τον στήριζα και ήμουν κοντά του. Αν μου είχε πει ότι «δεν ταιριάζεις εδώ, να πάρουμε ένα συναινετικό διαζύγιο», εγώ θα το έκανα και θα αποχωρούσα γιατί πρόκειται για κόμμα. Θα διατηρούσαμε ίσως και τις προσωπικές σχέσεις. Ωστόσο, όταν παίρνεις μια γυναίκα που γνωρίζεις ότι είναι χειρουργημένη και την εξυβρίζεις με τέτοια μανία και τρόπο, εκεί τελείωσε. Κατέπεσε και σαν άνθρωπος και βέβαια, ήρθε και η ώρα που απέδειξε τον χαρακτήρα του με αυτά που κάνει μέχρι σήμερα. Το μόνο που τον ενδιέφερε ήταν η υλοποίηση του ονείρου του να γίνει υπουργός Εθνικής Άμυνας. Ήταν απίστευτη η χυδαιότητα με την οποία αντιμετωπίστηκα, σε μια κατάσταση που δεν μπορούσα ούτε να σηκωθώ από το κρεβάτι».

https://www.youtube.com/embed/QU4luaiCo94