Ραχήλ Μακρή κατά Μπεκατώρου: «Νομίζει και αυτή ότι είναι μεγάλη παρουσιάστρια, όπως…»

Ραχήλ Μακρή

Απίστευτες ατάκες από την Ραχήλ Μακρή κατά της Μαρίας Μπεκατώρου με αφορμή δηλώσεις τις παρουσιάστριας.

«Όταν ήμουν μικρή την έβλεπε η γιαγιά μου, της άρεσε πάρα πολύ. Τι κακό έχει αυτό; Η Ελένη Μενεγάκη είναι 25 χρόνια στην τηλεόραση. Ξεκίνησε από 19 χρονών.» επανέλαβε η Ραχήλ Μακρή και αυτές ήταν περίπου οι δηλώσεις της που προκάλεσαν την αντίδραση της Μαρίας Μπεκατώρου πριν από αρκετό καιρό.

Μαρία Μπεκατώρου: Έξαλλη με όσα είπε η Ραχήλ Μακρή για την Ελένη Μενεγάκη

Η Ραχήλ Μακρή μίλησε στο La Biri Biri και ρωτήθηκε σχετικά με την Μαρία Μπεκατώρου, απαντώντας σκληρά κατά της παρουσιάστριας:

[dfp_ads id=236982]

«Αυτή δεν ήταν στο ΑΡΤ με κάτι περίεργα ξυλάκια που τα κουνούσε στο χάρτη και έκανε τη χαζή; Αποτελεί αυτόκλειτο υπερασπιστή και συνήγορο της κυρίας Μενεγάκη; Δεν νομίζω να έχει ανάγκη η κυρία Μενεγάκη από κανέναν συνήγορο, Είναι πανέξυπνη γυναίκα.»

Όσο για το σχόλιο της Μαρίας Μπεκατώρου για την βλεφαροπλαστική η Ραχήλ Μακρή απάντησε: «Προφανώς το γνωρίζει από τον εαυτό της γιατί δεν αναγνωρίζεται πια από τις πλαστικές που έκανε. Ξέρετε είναι πάρα πολύ κακό να μην θυμάσαι από που έχεις ξεκινήσει και θυμόμαστε από που ξεκίνησε, που έλεγε δεν με βλέπει η μάνα μου. Της δόθηκε προφανώς η ευκαιρία και τώρα νομίζει και αυτή ότι είναι μεγάλη παρουσιάστρια, όπως νομίζουν σε αυτή τη χώρα και καβαλάνε τα καλάμια όλοι μαζί.»