Ραχήλ Μακρή: «Έχουν γίνει κάποια επεισόδια στα πάρτυ των παιδιών και αποφεύγω να πηγαίνω»

Ραχήλ Μακρή

«Δεν μπορώ να κάθομαι και να ασχολούμαι με κατινιές...»

Καλεσμένη στην εκπομπή «Έτοιμο το πρωινό», η Ραχήλ Μακρή μίλησε για τα παιδιά της, αλλά και για την επιλογή της να μην πηγαίνει σε συγκεντρώσεις γονέων, αλλά και να αποφεύγει τα πάρτυ έπειτα από επεισόδια που είχαν δημιουργηθεί.

[dfp_ads id=236982]

«Δεν πηγαίνω σε συγκεντρώσεις γονέων, δεν τις θέλω αυτές. Δεν μπορώ να πάω σε συγκεντρώσεις γονέων, μου είναι αδιανόητο. Από τους γονείς, με ελάχιστους κάνω παρέα, μόνο μια φίλη έχω από το σχολείο του παιδιού μου που είναι εκπληκτική, είναι ωραίος άνθρωπος.

Δεν θέλω να κατηγορώ, αλλά έχουν ένα υφάκι όταν με βλέπουν κι έχουν γίνει κάποια επεισόδια σε πάρτυ, οπότε αποφεύγω να πηγαίνω. Τύπου να πας σε πάρτυ γενεθλίων παιδιού και να σου την πέσουν στα καλά του καθουμένου γιατί διαφωνούν πολιτικά» ανέφερε η Ραχήλ Μακρή. Πώς αντέδρασε εκείνη;

«Έ, ξέρετε τώρα εμένα, οι άντρες μπήκαν στο μέση να χωρίζουν. Δεν ξαναπήγα σε πάρτυ. Όχι δεν θέλω. Δεν μπορώ να κάθομαι και να ασχολούμαι με κατινιές και ότι πρέπει να πάμε να διαμαρτυρόμαστε στο δάσκαλο. Οι δάσκαλοι πρέπει να κάνουν τη δουλειά τους. Στα παιδιά δίνουμε αρχές και καταλαβαίνουν και παρεμβαίνεις όταν πρέπει. Έρχονταν και είχαν συνηθίσει από άλλα παιδιά να μου κατηγορεί τον δάσκαλο, που ήταν λίγο σκληρός και καλά έκανε. Και ερχόταν ο γιος μου και μου έλεγε να πας να του πεις του δασκάλου έτσι, το εκμεταλλεύονται τα παιδιά».