Quizdom The Show: Επιστρέφει σε νέα ώρα!

Quizdom The Show

Το τηλεπαιχνίδι του Alpha «Quizdom The Show» επιστρέφει, παίζει μέχρι τελικής… γνώσης και αλλάζει ώρα!

Το «Quizdom Τhe Show» με τον Λάμπρο Φισφή επανέρχεται στον Alpha με 60 παιχνίδια και 30 επεισόδια. Γρήγορο, έξυπνο και απρόβλεπτο, από το Σάββατο 21 Ιανουαρίου και κάθε Σάββατο και Κυριακή, στις 18:00, μπαίνει ξανά στο παιχνίδι του Σαββατοκύριακου και συνεχίζει να μοιράζει γνώσεις και κέρδη.

Στον α’ κύκλο επεισοδίων συμμετείχαν 51 παίκτες, απαντήθηκαν 984 ερωτήσεις και μοιράστηκαν 43.800€.

Τι θα συμβεί στον β’ κύκλο επεισοδίων;

Πόσα χρήματα θα δοθούν; Ποιες ερωτήσεις θα δυσκολέψουν τους συμμετέχοντες; Ποιοι παίκτες θα κάνουν τη διαφορά; Θα καταφέρει κάποιος να σπάσει το σερί των 17 νικών του προηγούμενου κύκλου; Ποιος θα είναι ο τελικός νικητής;

Στις σταθερές αξίες του παιχνιδιού ο αριθμός των παικτών (δύο), ο χρόνος που έχουν στη διάθεσή τους (δέκα δευτερόλεπτα), ο αριθμός των ερωτήσεων (16), αλλά και οι κατηγορίες τους: 20ος Αιώνας, Τέχνες, Celebrities, Αθλητικά, Γεωγραφία, Επιστήμη, Θρησκεία, Ιστορία, Σώμα & Υγεία, Λέξεις, Σινεμά, Μουσική, Πολιτική, Φαγητό, Ζώα.

Στο τέλος και αυτού του κύκλου επεισοδίων, οι δέκα καλύτεροι παίκτες, εκείνοι με τη μεγαλύτερη διάρκεια νικών και τα υψηλότερα κέρδη, θα επιστρέψουν στο στούντιο για να διεκδικήσουν το μεγάλο έπαθλο των 30.000€.