Ψύχρα στις σχέσεις Γεωργαντά – Σταμάτη: «Σου αρέσει το γλείψιμο»!

«Γιώργο, Φαίη μπορεί να κάτσει δίπλα μου η Ηλιάκη; Μη μ' ακουμπάς»! - Το καρφί για τον Λιάγκα...

«Τσαντίστηκες με τον Γεωργαντά που έκανε παρέα με τη Σπυροπούλου, ενώ είχε γίνει το θέμα μεταξύ σας;», ρώτησε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος την Μαίρη Συνατσάκη κι εκείνη απάντησε: «Ο Θέμης κάνει με όλους παρέα και τους γλείφει όλους, δηλαδή αναμενόμενο. Θα μου έκανε εντύπωση αν δεν έκανε παρέα μαζί της».

Δείτε όλα όσα είπε η Σάσα Σταμάτη, εδώ…

Το θέμα έπαιξε στο Πρωινό και προκάλεσε την έκρηξη του Θέμη Γεωργαντά: «Τα μούτρα σου τα έχεις δει τι κάνεις; Εσύ που τρέχει όλη την Αθήνα, νυχτερινά μαγαζιά από εδώ και από εκεί. Εσύ τι κάνεις; Γυρνάς στα μπουζούκια για να τα έχεις καλά με όλους. Με την Κωνσταντίνα έχω συνεργαστεί μια ολόκληρη σεζόν, δεν θέλω να βγαίνω μετά τη συνεργασία να λέω το παραμικρό». 

«Σου αρέσει το γλείψιμο. Κακό είναι; Θεωρώ ότι κρατάς τέτοιες αποστάσεις για να τα έχεις καλά με όλους», είπε η Σάσα Σταμάτη ρίχνοντας και άλλο λάδι στη φωτιά! «Από όλους αυτούς που βλέπεις το βράδυ έξω, εμένα με βλέπεις; Γιώργο Φαίη μπορεί να κάτσει δίπλα μου η Ηλιάκη; Μη μ’ ακουμπάς! Με έχεις εκνευρίσει πάρα πολύ!», είπε ο Θέμης και πρόσθεσε έχοντας την απογοήτευση ζωγραφισμένη στο πρόσωπό του: «Έτσι κι αλλιώς ο Λιάγκας έχει πει τα χειρότερα, οπότε…».

https://www.youtube.com/embed/kpu6zZ7HOZw