Πρωτοφανές σκηνικό στο «MEGA με ΜΙΑ»! Ουγγαρέζος – Σεφερλής αντάλλαξαν βαριές κουβέντες!

Απίστευτα σχόλια για μεταγραφή Ουγγαρέζου και χωρισμό Σεφερλή - Τσαβαλιά! Πέρασαν σε διαφημίσεις!

Ο Μάρκος αναφέρθηκε στον αέρα του «MEGA με ΜΙΑ» για τη μεταγραφή του Ουγγαρέζου στον ΑΝΤ1 που συζητιέται το τελευταίο διάστημα και ακολούθησε πρωτοφανής καβγάς ανάμεσα στους δύο παρουσιαστές. Ο μεν Δημήτρης Ουγγαρέζος θεώρησε ότι στο πρωινό του MEGA δεν θα έπρεπε να συζητηθεί κάτι τέτοιο εφόσον υπάρχει ενεργό συμβόλαιο του παρουσιαστή και ο δε Μάρκος «πατώντας» στην ατάκα της Κατερίνας Καινούργιου στο Ougachallenge που είχε προβληθεί μόλις, η οποία ανέφερε πως ο καλύτερος παρουσιαστής είναι ο Μάρκος Σεφερλής, ισχυρίστηκε πως στην εκπομπή τα λένε όλα.

«Νομίζω ότι δεν είναι μόνο η Κατερίνα Καινούργιου που έχει εξελιχθεί στη showbiz τόσα χρόνια, είναι και άλλος άνθρωπος. Και μιλάω για την είδηση που έχει σκάσει τα τελευταία μερόνυχτα, την μεταγραφή του Δημήτρη στον ΑΝΤ1 για την οποία δεν έχουμε μιλήσει. Τι ρεπορτάζ κάνεις; Έχει βουίξει ο τόπος εδώ πέρα. Εγώ χάρηκα ιδιαίτερα, πραγματικά για τη μεταγραφή στον ΑΝΤ1» είπε ο Μάρκος και έριξε τη «βόμβα».

Σε άβολη θέση ο Ουγγαρέζος απάντησε: «Είμαι στο MEGA κανονικά. Με φέρνεις σε δύσκολη θέση. Υπάρχει ενεργό συμβόλαιο, τι να συζητήσουμε; Να συζητάω στον αέρα της εκπομπής από την οποία πληρώνομαι για το τι θα κάνω τον επόμενο μήνα αν θα κάνω.»

Ωστόσο, ο Μάρκος δεν τελείωσε αυτά που είχε να πει…«Στον αέρα του πρωινού ακούμε διάφορα. Εδώ ακούσαμε ότι ο καλύτερος παρουσιαστής είναι ο Λιάγκας του άλλου πρωινού, όχι ότι μας πείραξε. Στον αέρα του πρωινού βγαίνει οτιδήποτε. Εγώ παραδέχομαι ότι ο Λιάγκας είναι ο καλύτερος.»

«Από τους καλεσμένους μπορεί να βγει οτιδήποτε. Από εμάς είναι το θέμα τι βγαίνει.»

«Δε το λέω για κακό.»

«Εγώ το εκλαμβάνω ως κακό. Με φέρνεις σε δύσκολη θέση. Δεν τίθεται τέτοιο θέμα σε καμία περίπτωση. Είμαι στο MEGA.»

«Εγώ πάντως χαίρομαι ειλικρινά για την εξέλιξη αυτή. Όταν παίζει η είδηση και γράφεται παντού.»

«Τι λες ρε Μάρκο! Παίζεται η είδηση ότι είσαι χωρισμένος με την Έλενα, θα κάτσουμε να συζητήσουμε αυτό το πράγμα;»

 https://www.youtube.com/embed/I8B4rri3Ggs