Πρωτοφανές επεισόδιο στον αέρα του NaMaSte: Ο Γκάνος μπήκε μπροστά στην κάμερα της Ναταλίας και …απαίτησε πλάνο!

"Πάγωσαν" όλοι στην εκπομπή από το δίχως προηγούμενο συμβάν!

Με μια αιφνιδιαστική και διόλου επαγγελματική κίνηση, ο Νίκος Γκάνος έκανε κάτι πρωταφανές για τα δεδομένα της ελληνικής τηλεόρασης, το μεσημέρι της Παρασκευής, κατά τη διάρκεια της εκπομπής NaMaSte. Ο τραγουδιστής διέκοψε τη Ναταλία Γερμανού την ώρα που μιλούσε, σηκώθηκε από τον καναπέ, μπήκε μπροστά από την κάμερά της και ζήτησε με τον πλέον άκομψο και ειρωνικό τρόπο να του κάνουν πλάνα!

«Ναταλία, συγγνώμη λίγο γι’ αυτό που θα κάνω που θα μπω μπροστά. Βάνια, με βλέπεις; Μάλλον έχει χαλάσει η κάμερά μου η 4 γιατί από τη στιγμή που έχει ξεκινήσει η εκπομπή δεν έχω ούτε ένα πλάνο. Δεν ξέρω τι γίνεται, τσεκάρετέ το…», είπε ο Νίκος Γκάνος στον Βάνια Βλαχοδημητρόπουλο και έμειναν όλοι …παγωτό!

Τα δευτερόλεπτα που ακολούθησαν χαρακτηρίστηκαν από έντονη αμηχανία μεταξύ των συντελεστών της εκπομπής κι ένα χαμόγελο της σοκαρισμένης Ναταλίας Γερμανού που προσπάθησε με όση ψυχραιμία διέθετε να επαναφέρει τη ροή της εκπομπής σε ομαλή πορεία.

Θα πρέπει να σημειώσουμε ότι ο Νίκος Γκάνος απουσίαζε από τις εκπομπές των «NaMaSte» τις μέρες μετά το Πάσχα. Ο ίδιος είχε επικαλεστεί πρόβλημα υγείας. Ωστόσο, μέσα από τους λογαριασμούς του στα social media έκανε αναρτήσεις από τη Μύκονο!

Καλημέρα σας!!! Σήμερα επιστροφή στο @namaste_etv #comeback #easter #mykonos #greece #island #cavotagoo #pool #boat

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Nikos Ganos Official (@nikosganosofficial) στις


Το μεσημέρι της Πέμπτης, λοιπόν, ο τραγουδιστής ανέβασε μια φωτογραφία έξω από τα στούντιο του Epsilon και έγραψε: «Σήμερα ήρθα στο NaMaSte και η παραγωγή της εκπομπής έκρινε ότι θα πρέπει να παραμείνω εκτός παρά την αναμενόμενη ανάρρωση μου βάσει ιατρικής οδηγίας, ευχαριστώ πολύ για τα μηνύματα σας! Από αύριο πρώτα ο Θεός πάλι μαζί σας»!