Πρωτοφανείς δηλώσεις Νότη Σφακιανάκη για Μελίνα Μερκούρη και Αντώνη Ρέμο: «Θεά του κωλ…»!

Η μεγάλη αποκάλυψη του Γιώργου Λιάγκα για δήλωση του τραγουδιστή που δεν έπαιξε ποτέ στον αέρα!

Ξεπέρασαν κάθε προηγούμενο οι νέες δηλώσεις του Νότη Σφακιανάκη. Αυτή τη φορά, αφού «στόλισε» τον Αντώνη Ρέμο και τον Παντελή Παντελίδη που πρόσφατα είχαν πάει να τον δουν στο νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζεται, μίλησε και για την Μελίνα Μερκούρη χρησιμοποιώντας χυδαίες εκφράσεις.

Τα σχόλια για Ρέμο – Παντελίδη

«Επειδή είχαν έρθει τις προάλλες δύο τραγουδιστές και ξέρετε όλους τους τραγουδιστές τους ονομάζουν καλλιτέχνες, κατά λάθος όμως έτσι γιατί καλλιτέχνης δεν είναι ο τραγουδιστής. Υπάρχει και τραγουδιστής ο οποίος έχει κάνει και κομμάτι της πλάκας. Τώρα τα ίσα και όμοια όλοι μαζί στο ίδιο καφενείο… δεν είμαστε ίσα και όμοια. Τα πρωτότυπα και τα κακέκτυπα ένα και το αυτό δεν μπορεί να γίνει. Όλους αυτούς που σαλιαρίζουν ή γλύφουν και μετά σε μαχαιρώνουν από πίσω να μην τους κάνουμε παρέα και να μην τους επιτρέπουμε να μας πλησιάζουν. Γι' αυτό το λόγο συμπεριφέρθηκα τις προάλλες όπως συμπεριφέρθηκα, απλά χαιρέτησα και αρκετό ήταν, χαιρέτησα τον Αντώνη τον Ρέμο και αρκετό ήταν γιατί τους ανθρώπους που από την μια μέρα στην άλλη… δεν καβαλάνε καλάμι αλλά καβαλάνε μια μπαμπού κατασκευή που αποτέλείται από 4-5 μεγάλα χοντρά μπαμπού και την βάζουν ανάμεσα στα σκέλια τους και παίρνουν φόρα και μας γα…νε όλους θα πρέπει κάποια στιγμή να τους σταματήσουμε να μην το επιτρέπουμε να συμβαίνει αυτό. Αν εκεί συμπεριφέρονται μ' αυτό τον τρόπο και ας πούμε ότι εδώ είναι το σπίτι μου θα μου πεις τώρα γιατί κάθεσαι και σχολιάζεις, ε… να περάσει και η ώρα δεν μπορώ να τραγουδάω και συνέχεια, τζουκ μποξ είμαι; Στο σπίτι το δικό μας άνθηστο σπίτι των άλλων πετάνε και καρέκλες και ότι γουστάρουν, ε… λοιπόν έχουμε μια κάποια διαφορά».

Η αναφορά του στην Μελίνα Μερκούρη

«Πήγα στον παρθενώνα λοιπόν και ήθελα να φουντάρω. Είναι μέγιστη ντροπή από το 1992 τα κοπρόσκυλα που διαφεντεύουν τις τύχες μας, λέγεται Μελίνα Μερκούρη και τα ρέστα… η θεά…του κωλ… Έχουν μέσα στο μνημείο το δικό μας γερανούς σκουριασμένους από το 1992 και παραπήγματα οι ξεδιάντροποι, μιλάμε τώρα για ελεεινή φυλή, που μας κυβερνάει από το 1973 και μετά». 

https://www.youtube.com/embed/Y_PvJTNPj9U

Αμέσως μετά την προβολή του βίντεο, ο Γιώργος Λιάγκας προχώρησε σε μία αποκάλυψη για παλαιότερη συνέντευξη που είχε δώσει ο Νότης Σφακιανάκης στο Mega. «Θα το πω πρώτη φορά. Σε συνέντευξη που μου παραχώρησε στο Mega, είχε δηλώσει ότι η καλύτερη διακυβέρνηση που έχει περάσει από τη χώρα μας ήταν η επταετία. Μόνοι μας, για να τον προστατεύσουμε το κόψαμε. Είναι η πρώτη φορά που το λέω», ανέφερε.

https://www.youtube.com/embed/NVYlWQe6VaE