Πρωινό ΣουΚου: Η απάντηση των παρουσιαστών στο καρφί του Φαίδωνα Κεφαλέα

Ο παρουσιαστής σε πρόσφατες δηλώσεις του επεσήμανε πως στο νέο πρόγραμμα του ΑΝΤ1 επιλέχθηκε «πιο λαϊκό σχήμα»

Στα όσα ανέφερε ο Φαίδωνας Κεφαλέας για τα πρόσωπα που επιλέχθηκαν στην παρέα του Πρωινού ΣουΚου απάντησαν οι… άμεσα ενδιαφερόμενοι. Λάμπρος Κωνσταντάρας, Γιώργος Δάσκαλος, Φραν και η Ελισσάβετ Κυρίτση στην «Μία».

Λάμπρος Κωνσταντάρας: «Το λαϊκός εγώ το βρίσκω τιμητικό, πολύ ωραίο, κοντά στο λαό. Θεωρώ προσόν μας να είμαστε λαϊκό σχήμα. Λαϊκό σχήμα είναι και η Πάολα με τον Παντελίδη και πάνε πολύ καλά. Το θεωρώ τιμητικό εδικά όταν προέρχεται από κάποιον που… έχει μεγαλώσει στο Μπάκινχαμ. Δεν κατάλαβα το λαϊκό ως προς τι διαχωρίζεται. να το διαχωρίζει η Νταϊάνα να το καταλάβω»

Ελισάβετ Κυρίτση: «Λαϊκά σχήματα έχουν τα νυχτερινά κέντρα. Θεωρώ ότι ήταν μια άτυχη του στιγμή. Τον καταλαβαίνω εν μέρει γιατί μπορεί να υπάρχει πικρία, αλλά οκ αρχίζουμε. Όλα καλά.»

Γιώργος Δάσκαλος: «Μου κάνει λίγο μπουζούκια αυτό. Είναι σα να έχουμε οργανώσει ένα μαγαζί και το πρώτο λαϊκό θα είμαστε εμείς. Δεν καταλαβαίνω γιατί το λαϊκό να είναι κακό. Όλοι είμαστε λαϊκοί, έχουμε μία λαϊκή καταγωγή, μια χαρά οκ, μπορεί να είναι λίγο στεναχωρημένος.»

Φραν: Αν ξέρεις και λίγο γραμματική. Στην ελληνική γλώσσα το λαϊκό είναι αυτό που είναι κοντά στον λαό.

Από την πλευρά του σταθμού πάλι η Κατερίνα Γκαγκάκη δήλωσε: «Το να κάνεις μία ομάδα έχει να κάνει πολύ με το πως θα δέσουν μεταξύ τους. Δεν είμαι μομφή όταν δεν διαλέξεις κάποιον, για τον κάποιον συγκεκριμένα. Μπορεί να είναι ο καταπληκτικότερος και ιδανικότερος για οτιδήποτε άλλο. Ξέρω δηλαδή ότι πάντα αυτός είναι ο σκοπός και ο στόχος και η παράμετρος που ψάχνουμε. Αν το λαϊκό είναι το να μπορεί να αγγίζει πολύ κόσμο να να μπει στο σπίτι του και να μιλήσει τη γλώσσα του, τότε με τα χίλια να είναι λαϊκό.»

 https://www.youtube.com/embed/v3t1OHKiqLY