Το Πρωινό: Η Φαίη Σκορδά έκανε πρεμιέρα λαμπερή, αμήχανη, χωρίς Γιώργο Λιάγκα, με Γιώργο Παπαδάκη!

Φαίη Σκορδά

«Ήθελα το χεράκι μου τώρα, αλλά τις κατέβηκα εντάξει τις σκάλες». - Πρώτη φορά μόνη, μετά από 6 χρόνια! Όλα όσα είπε στην έναρξη...

[dfp_ads id=236982]

Με μικρές, κυρίως χρωματικές, αλλαγές στο πλατό η Φαίη Σκορδά κατέβηκε τη σκάλα για πρώτη φορά χωρίς τον Γιώργο Λιάγκα. Το Πρωινό έκανε πρεμιέρα στις 10:00 με μια λαμπερή και χαμογελαστή Φαίη Σκορδά, η οποία δεν έκρυψε το άγχος και την αμηχανία της. Μπορεί ο Γιώργος Λιάγκας να έλειπε από το πλευρό της, όμως, ο Γιώργος Παπαδάκης ήταν εκεί για να την εμψυχώσει και να της ευχηθεί για τη νέα σεζόν.

«Καλημέρα σας ομορφιές μου γλυκές! Καλωσορίσατε! Να πάρα μια ανάσα, οι πρεμιέρες είναι πάντα δύσκολες για όλους και για μας. Χαίρομαι πάρα πολύπου είμαστε μαζί, μας λείψατε. Φέτος θα προσπαθήσουμε να σας κάνουμε να περάσετε πολύ πολύ όμορφα. Ήθελα το χεράκι μου τώρα, αλλά τις κατέβηκα εντάξει τις σκάλες».

Γιώργος Παπαδάκης

Η Φαίη κινήθηκε προς την κουζίνα για να βρει τις συνεργάτιδες και φίλες της, Αργυρώ Μπαρμπαρίγου και Λίτσα Πατέρα, ενώ στη συνέχεια κατευθύνθηκε προς το τραπέζι. Εκεί φέτος θα βρίσκονται οι: Θέμης Γεωργαντάς, Σάσα Σταμάτη, Στέφανος Κωνσταντινίδης, Κώστας Τσουρός, Μαντώ Γαστεράτου, Τζένη Μελιτά.

Παραπάνω στήριξη από τον ΑΝΤ1 – Λείπει το χεράκι του Λιάγκα

«Θέλω να σας ζητήσω μια χάρη. Δεν ξέρω αν κάνει να το πω, αλλά θα το πω γιατί έτσι το νιώθω. Θέλω φέτος να μας στηρίξετε λίγο παραπάνω. Θέλω μια αγκαλιά λίγο παραπάνω. Μου λένε «τι ανάγκη έχεις; 14 χρόνια, 14 πρεμιέρες». Δεν είναι ότι φοβάμαι, αλλά καλώς ή κακώς τα τελευταία 6 χρόνια ήμασταν μαζί με τον Γιώργο ο οποίος θα μας λείψει πολύ και τους στέλνουμε την αγάπη μας και τα φιλιά μας. Είναι λίγο αμήχανο. Κατέβαινα τη σκάλα και λέω «Μόνη μου; Χωρίς χεράκι»; Ο Γιώργος θα κάνει κάτι διαφορετικό. Γι’ αυτό θα τα λέμε λίγο πιο κοριτσίστικα, λίγο πιο γυναικεία στο Πρωινό φέτος. Θέλω να είστε δίπλα μου κι εμείς μαζί θα έχουμε τα ωραιότερα πρωινά»!