Πρεμιέρα στον Alpha o Γιώργος Νανούρης με το «Πίξελ»

Σάββατο 14 Νοεμβρίου στις 15:15

Miα κάμερα, 12 καλλιτέχνες. Η δουλειά τους, οι στιγμές τους, η σχέση τους με τα social media. Ο Γιώργος Νανούρης, στο πρώτο επεισόδιο του ΠίξΕλ συναντά τον Πάνο Κοκκινόπουλο στα γραφεία της Frenzy Films. Εκεί συζητούν για το σινεμά, τα χρόνια στο Παρίσι, τη μανία του με την Κούβα και το διεθνές club με τα πούρα στο οποίο είναι μέλος.
Στη συνέχεια πηγαίνουν μαζί για φαγητό, ενώ ο Πάνος Κοκκινόπουλος του εκμυστηρεύεται το ατύχημα με τη μηχανή που παραλίγο να του κοστίσει τη ζωή του.
Τέλος, το ΠίξΕλ τον ακολουθεί στα γυρίσματα του επεισοδίου της «10ης Εντολής», όπου πρωταγωνιστούσε ο Λάκης Λαζόπουλος, και ξενυχτάει μαζί του στο μοντάζ.

Στο τέλος του επεισοδίου, ο Γιώργος Νανούρης χαρίζει στον Πάνο Κοκκινόπουλο ένα κινητό τηλέφωνο και του αναθέτει μια δημιουργική αποστολή: Να φτιάξει με αυτό ένα μονόλεπτο βίντεο με ελεύθερο θέμα. Η τεχνολογία γίνεται προσωπική ματιά. Το βλέμμα του καλλιτέχνη γίνεται βλέμμα μας. Τα βίντεο και των 12 καλεσμένων του ΠίξΕλ θα είναι το αντικείμενο μίας έκθεσης ανοιχτής προς το κοινό, που θα διεξαχθεί μετά το τέλος των 12 εκπομπών.

Παρουσίαση – Κείμενα – Αρχισυνταξία: Γιώργος Νανούρης
Concept: Γιώργος Νανούρης – Χρήστος Πέτρου
Σκηνοθεσία: Χρήστος Πέτρου