Power of Love: Ξενέρωσε ο Νίκος με την συμπεριφορά της Άννας! «Εσύ με έκανες κουρέλι…»

Power of Love

Τι συνέβη μέσα στο κόκκινο δωμάτιο;

Ένας ένας οι άντρες του παιχνιδιού είχαν το δικαίωμα για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου να πηγαίνουν στο κόκκινο δωμάτιο του Power of Love για μια προσωπική κουβέντα με μία κοπέλα της επιλογής τους. Αυτή την κουβέντα δεν έχει τη δυνατότητα να την παρακολουθήσει κανένας άλλος μέσα στο σπίτι.

[dfp_ads id=236982]

Κάποιες κοπέλες κλήθηκαν περισσότερες φορές στο δωμάτιο αυτό και κάποιες καθόλου. Η Άννα Λορένη ήταν από τις τυχερές, αφού είχε τη δυνατότητα να μιλήσει με τον Σωκράτη, κάτι το οποίο περίμενε και η ίδια, τον Παναγιώτη και τον Νίκο. Ο Νίκος ήταν ο δεύτερος που την κάλεσε στο δωμάτιο, όμως η Άννα δεν έδειξε τον αναμενόμενο από τον Νίκο Σπυριδαντωνάκη ενθουσιασμό, ούτε για την πρόσκληση, αλλά ούτε και για τα δώρα που την περίμεναν λόγο της ημέρας.

«Δεν μου αρέσουν γενικά τα λουλούδια» είπε, η Άννα όταν της πρόσφερε ένα τριαντάφυλλο.

«Το πας από το κακό στο χειρότερο…» συνέχισε η Άννα όταν είδε και το αρκουδάκι που είχε για εκείνη.

«Δεν είμαι καθόλου χαρούμενος. Είμαι πληγωμένος και το εννοώ. Δεν μου άρεσε λίγο η αντίδραση που έβγαλε απέναντι μου», είπε ο Νίκος λίγο αργότερα στους συμπαίκτες του χωρίς να δώσει λεπτομέρειες για το τι συνέβη. Όσο για την Άννα, τα είπε όλα χαρτί και καλαμάρι, εκτός από το όνομα.

Διαβάστε εδώ όλα τα νέα για το Power of Love!