Power of Love: Ένταση ανάμεσα σε Νίκο και Άννα! Οδηγήθηκαν σε καβγά Άννα και Παναγιώτης!

Power of Love

Η ατάκα της Άννας εξόργισε τον Νίκο...

Η Άννα υπερασπίστηκε τη δήλωση της Κλαούντια πως ο Νίκος θα ήθελε ενδεχομένως να κάνει κάτι με την καινούρια παίκτρια του Power of Love, Βίβιαν Τσίμιλα μιας και αυτή μοιάζει στη Στέλλα. «Το τι κάνω εγώ Άννα μου είναι δικό μου θέμα, όχι δικό σου», είπε ο Νίκος ανεβάζοντας την ένταση, κάτι που δημιούργησε ερωτηματικά, για το αν υπάρχει κάποιο προηγούμενο ανάμεσα στους δύο παίκτες. Αυτό ρώτησε και τον Παναγιώτη Θεόφιλο στην συνέχεια η Μαρία Μπακοδήμου κι εκείνος προσπάθησε να εξηγήσει την αντίδραση του Νίκου λέγοντας: «Φαντάζομαι ότι ο Νίκος ξέσπασε έτσι γιατί έχουμε πέσει όλοι πάνω του».

Η ένταση όμως δεν τελείωσε εκεί και όταν οι παίκτες συναντήθηκαν η Άννα εξέφρασε ανοιχτά το παράπονο της! «Καταρχάς τσαμπουκάδες εγώ δεν δέχομαι από κανέναν! Ο Νίκος να γυρνάει να μου λέει με ύφος ότι θα κάνει τη δική του δουλειά και εσύ να κάθεσαι δίπλα, σε εμένα δεν περνάνε. Είμαι τόσο γυναίκα που χρειάζομαι να είσαι δίπλα μου σε μια κατάσταση που ένας άντρας υψώνει τη φωνή του» έλεγε η Άννα και ο Παναγιώτης αντέδρασε: «Τι ήθελες να πλακωθούμε στο ξύλο;».

Η Άννα στη συνέχεια όχι μόνο δε θέλησε να μιλήσει με το Νίκο, αλλά σηκώθηκε και έφυγε όταν ήρθε στην παρέα τους. Μάταια ο Παναγιώτης προσπάθησε να ανοίξει έναν διάλογο…

https://www.youtube.com/watch?v=BwgzDaJOPWk\

Διαβάστε εδώ όλα τα νέα για το Power of Love!