Πούμπουρας – Καινούργιου: Η αποκάλυψη για το Λογω TiVis και ο λόγος που δεν συνεργάστηκαν…

Πούμπουρας

Σάββας Πούμπουρας: «Με είχαν πάρει τηλέφωνο από τον Alpha και μου είπαν ότι...»

Ο Σάββας Πούμπουρας περιέγραψε τι είχε γίνει όταν πέρασε από casting για την εκπομπή του Λόγω TiVis, αλλά και τους λόγους που δεν συνεργάστηκαν με την Κατερίνα Καινούργιου: «Με είχαν πάρει τηλέφωνο από τον Alpha και μου είπαν ότι γίνεται μια καινούρια εκπομπή, δεν μου είπαν τι εκπομπή. Πέρασα λοιπόν από το κανάλι, μπήκα στο πλατό, ήταν για της Κατερίνας. Όταν με ενημερώσαν για τη ζώνη για την εκπομπή, είπα ότι προτιμώ να ασχοληθώ με κάποιον άλλο τομέα και είπα ότι αν θέλετε μπορώ να μείνω να σας βοηθήσω για να τελειώσετε το casting, μετά θα φύγω, δεν με ενδιαφέρει να δουλέψω στη συγκεκριμένη εκπομπή. Αυτή ήταν η ιστορία τότε, είχα μιλήσει με την Κατερίνα, όλα καλά.

[dfp_ads id=236982]

Δεν υπάρχει τίποτα μεταξύ μας, με την Κατερίνα σκέψου πιο παλιά είχαμε βγει και για ποτό. Ήμασταν σε κοινές παρέες. Δεν υπάρχει τέτοιο θέμα, τα πράγματα καμιά φορά γίνονται και για εντυπώσεις, για την τηλεθέαση, να υπάρχει λίγο ζουμί. Αν ήταν άλλο concept, άλλη εκπομπή, οτιδήποτε άλλο, βεβαίως είμαι ανοιχτός σε οποιαδήποτε πρόταση. Μπορεί να κάνω με την Κατερίνα ένα show, ένα παιχνίδι.»

Η Κατερίνα Καινούργιου διευκρίνισε για το …ποτό, αλλά πως και η ίδια δεν είχε δηλώσει ποτέ κάτι διαφορετικό:

«Καταρχάς έχουμε βγει για ποτό μόνο φιλικά, όχι τίποτα περίεργο. Είχε γίνει ακριβώς όπως τα λέει. Μπορεί να ήταν και λάθος του Alpha. Εγώ τον ήθελα στην εκπομπή, μου άρεσε. Έρχεται το παιδί, όντως κάνει ένα δοκιμαστικό και μετά με πιάνει εμένα και μου λέει «Κατερίνα, εγώ δε θέλω να είμαι σε μια σχολιαστική εκπομπή. Κάθισα για να βοηθήσω. Δεν είπαμε τίποτα διαφορετικό. Επειδή ήταν να είναι ο Κωστόπουλος και τελικά δεν ήταν και ξέμεινα μόνη μου, ψάχναμε μετά ανθρώπους να με πλαισιώσουν.»