«Πουλήσαμε το σπίτι στο Παλαιό Ψυχικό και πήγαμε στο Μεταξουργείο»

«Ήμασταν δύο άνθρωποι που δουλεύαμε σαν τα σκυλιά και κάποια στιγμή κάναμε ένα ωραίο σπίτι το οποίο αγοράσαμε και επισκευάσαμε με δάνειο».

Στον καναπέ του JOIN US για μια κουβέντα με τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου κάθισε η Άννα Βαγενά. Η καταξιωμένη ηθοποιός εξήγησε πως πήρε την απόφαση μαζί με τον σύζυγό της Λουκιανό Κηλαηδόνη να μετακομίσουν από το Παλαιό Ψυχικό στο Μεταξουργείο:

«Στην αρχή πήγαμε με μεγάλη χαρά και λαχτάρα με τον Λουκιανό γιατί μένουμε κιόλας δίπλα στο θέατρο. Πουλήσαμε το σπίτι μας στο Παλαιό Ψυχικό, ένα πολύ ωραίο σπίτι, μια πολύ ωραία μονοκατοικία. Ήταν τολμηρή και ρηξικέλευθη απόφαση. Είχαμε πάρει ένα παλιό σπίτι, κάποια στιγμή το επισκευάσαμε κι εγώ ήθελα μια πισίνα γιατί αγαπώ πάρα πολύ το κολύμπι και τη θάλασσα κι επειδή δεν κάνω άλλη άσκηση ήθελα να κολυμπάω. Για λόγους υγείας το έκανα. Δεν ήμουν πλούσια τότε που κάναμε το σπίτι. Ήμασταν δύο άνθρωποι που δουλεύαμε σαν τα σκυλιά και κάποια στιγμή κάναμε ένα ωραίο σπίτι το οποίο αγοράσαμε και επισκευάσαμε με δάνειο. Το πουλήσαμε για να ολοκληρώσουμε το θέατρο στο Μεταξουργείο και να μείνουμε και δίπλα. Και κάναμε ένα πακέτο εκεί που είναι σπίτι, εργαστήριο, αποθήκη, τα πάντα».

//www.youtube.com/embed/h8ruW78NIV0