Που βρίσκεται σήμερα η Στέλλα Γεωργιάδου;

«Δεν μπόρεσα να συμβιβαστώ με κάτι πιο “δεύτερο”».

Καλεσμένη στην εκπομπή «Μη χανόμαστε» της Ναταλίας Γερμανού ήταν η Στέλλα Γεωργιάδου, η οποία μίλησε μεταξύ άλλων για την εποχή που άφησε την δισκογραφία κι έφυγε στην Κύπρο, όπου δραστηριοποιείται επιχειρηματικά με τον αδερφό της.

«Είμαι από τους τυχερούς ανθρώπους που μου ήρθε άλλη μία ευκαιρία. Από την οικογένειά μου, φυσικά, από τον αδερφό μου που με είδε ότι δεν περνούσα καλά, δεν ήμουν η Στέλλα που ήξερε. Δεν με κάλυπτε πια αυτό που ζούσα. Είχα μάθει στα πολύ καλά, στα πολύ μεγάλα μαγαζιά και όταν έπρεπε να συμβιβαστώ με κάτι έτσι πιο “δεύτερο”, δεν μπόρεσα. Το έκανα για κάποια χρόνια, αλλά δεν ήμουν χαρούμενη. Και έψαχνα κάτι και έλεγα “θεέ μου κάτι άλλο, πρέπει να κάνω κάτι άλλο”. Δεν το ήθελα πια στη ζωή μου αυτό».

Όσον αφορά την επιστροφή της στην Κύπρο είπε: «Και με παίρνει μια μέρα ο αδερφός μου και μου λέει “Στέλλα παράτα όλα κι έλα στην Κύπρο. Έχω πάρει έναν χώρο και θέλω να τον φτιάξουμε μαζί”. Το Κτήμα Γεωργιάδη είναι ένας παραδοσιακός πολυχώρος. Είναι χτισμένος από το 1920, αλλά δεν λειτουργούσε. Έχουμε κάνει έναν χώρο που το καλοκαίρι έρχονται πάρα πολλοί τουρίστες και τους δείχνουμε την παραδοσιακή πλευρά της Κύπρου. Πως γινότανε το λάδι, κάνουμε το δικό μας λάδι, βιολογικό ελαιόλαδο. Έχουμε ξενώνες, κάνουμε δεξιώσεις. Κάποια Σάββατα κάνω τις βραδιές μου. Λέω τα τραγούδια που αγαπώ, τραγούδια που είναι στο DNA μας, του Πλέσσα, του Χατζιδάκι, του Θεοδωράκη. Τελειώνω το πρόγραμμα και νιώθω τόσο μεγάλη ευεξία και χαρά για αυτά που είπα και γι αυτά που νιώθω ότι έκανα στον κόσμο, που τους γέμισα χαρά».

https://www.youtube.com/embed/dyuRjRWQYgM