Πώς το X-FACTOR τιμά τον Σάκη Ρουβά

Διαβάστε: Τι θα δούμε απόψε το βράδυ στο talent show του ΑΝΤ1

Κατ’ αρχάς, ο Σάκης φιλοξενεί… το Σάκη. Στο αποψινό live του talent show καλεσμένος για να ερμηνεύσει τρία νέα τραγούδια του θα είναι ο Σάκης Ρουβάς. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον όμως έχει ότι τραγούδια του θα ερμηνεύσουν οι τρεις διαγωνιζόμενοι. Ο Αλέξανδρος, ο Χάρης και η Nikki θα τραγουδήσουν ΜΟΝΟ τραγούδια που έχει ερμηνεύσει ο Σάκης ώστε με τον τρόπο αυτό να τιμήσει κι ο ΑΝΤ1 τον παρουσιαστή του. Ποια είναι λοιπόν τα τραγούδια που θα ερμηνεύσουν οι τρεις διαγωνιζόμενοι;
 
Όπως κάθε βδομάδα, δημοσιεύουμε τα «όπλα», τα τραγούδια δηλαδή που θα ερμηνεύσουν οι διαγωνιζόμενοι στο αποψινό live προσπαθώντας να κερδίσουν τη θετική ψήφο σας. Έτσι, όσα από αυτά δεν τα γνωρίζετε θα μπορέσετε στις επόμενες ώρες να ψάξετε και να τα ακούσετε για να είστε καλύτεροι στην κρίση σας και στις ψήφους σας. Να υπενθυμίσουμε ότι δεν αποκαλύπτουμε ποιος διαγωνιζόμενος λέει κάθε τραγούδι αλλά θα σας πούμε ότι ένα τραγούδι, το «Έλα μου» το λένε και οι τρεις διαγωνιζόμενοι μαζί.
 
Τα υπόλοιπα τραγούδια λοιπόν στα οποία θα διαγωνιστούν οι Αλέξανδρος, Χάρης και Nikki στο αποψινό X FACTOR είναι τα εξής: 
 
-Άντεξα
-Disco girl
-Μην αντιστέκεσαι
-Και σε θέλω
-Τώρα αρχίζουν τα δύσκολα
-Όλα γύρω σου γυρίζουν    

Αν λοιπόν δεν είστε και τόσο… φανατικές ρουβίτσες για να τα ξέρετε, βρείτε τα, ακούστε τα και ραντεβού το βράδυ στις 21:00 στον ΑΝΤ1 για να κρίνουμε καλύτερα!
 
Γρηγόρης Μελάς