Πώς θα ετοιμάσουμε ένα ολοκληρωμένο γεύμα για έξι άτομα με μόνο 20 ευρώ;

Τι θα φάμε σήμερα μαμά; κάθε Σαββατοκύριακο στις 20:00, στον Alpha.

Κάθε Σαββατοκύριακο, η Νταϊάν Κόχυλα μας δείχνει την αυθεντικότητα και την απλότητα της μαγειρικής, απαντώντας στην πιο συχνή ερώτηση: Τι θα φάμε σήμερα μαμά; Η καταξιωμένη chef, συγγραφέας και μαμά μας προσκαλεί στον χώρο της για να μοιραστούμε μαζί της απλές, καθημερινές στιγμές. Με χιούμορ, αυτοσαρκασμό και αγάπη, η Νταϊάν μας βοηθάει να γνωρίσουμε την ουσιαστική πλευρά της μαγειρικής μέσα από εύκολες και υγιεινές λύσεις για το οικογενειακό τραπέζι με υλικά που έχουμε όλοι στην κουζίνα μας: Δημιουργίες με επίκεντρο την ελληνική μεσογειακή διατροφή που όχι μόνο βλέπουμε αλλά και μπορούμε όλοι να ετοιμάσουμε.

Tο Σάββατο 23 Φεβρουαρίου, η Νταϊάν μας αποκαλύπτει δύο ακόμη ιδιαίτερες συνταγές με όσπρια: Φάβα με ψητές πιπερίες και γαρίδες και σαλάτα με μαυρομάτικα και ρόκα. Η μαμά Νταϊάν, μετά την φροντίδα του κήπου, ασχολείται με την προετοιμασία του φαγητού των παιδιών της. Θα μαγειρέψει πίτα με θαλασσινά και θα μας αποκαλύψει συμβουλές για το πώς μπορούμε να μαγειρέψουμε χταπόδι.

Την Κυριακή 24 Φεβρουαρίου, ενώ η Νταϊάν μαγειρεύει στην κουζίνα  της  κουνουπίδι και μανιτάρια στιφάδο με ζυμαρικά ο γιος της παίζει στον κήπο με τους φίλους του. Η Νταϊαν αποφασίζει να τους ετοιμάσει μερικές λιχουδιές. Θα καταλάβουν τα παιδιά ότι τρώνε ντιπ από κουνουπίδι; Στη συνέχεια, η Νταϊάν θα μας δείξει ένα ολοκληρωμένο γεύμα για έξι άτομα με κόστος μόλις 20 ευρώ. Το μενού περιλαμβάνει ψητό κοτόπουλο με μέλι, πορτοκάλι και ξύδι βαλσάμικο, καθώς επίσης και θρακιώτικο λαχανόριζο.

Διαβάστε ακόμα:

Το αφροδισιακό μενού των ερωτευμένων