Πως αποχαιρέτησε τους τηλεθεατές ο Σπύρος Παπαδόπουλος;

Δείτε όσα είπε στην εκπομπή

Τελευταίο «Στην υγειά μας, ρε παιδιά» χθες για τη σεζόν και ο Σπύρος Παπαδόπουλος αποχαιρέτησε τους τηλεθεατές με ευχές για καλό καλοκαίρι….

«Έχω να προβώ παιδιά σε μια βαρυσήμαντη αποκάλυψη, ο χρόνος περνάει πολύ γρήγορα, αυτό δεν είναι από πληροφορίες, είναι επιστημονικά τεκμηριωμένο, φέτος, απόψε, κλεινουμε δέκα χρόναι «Στην υγειά μας, ρε παιδιά». Ειλικρινά ούτε καταλάβαμε πως πέρασε, αλήθεια, από τη μια είναι μια υπέροχη εμπειρία, και για εμάς και για εσάς ελπίζω, από την άλλη περάσαν δέκα χρόνια, αυτό είναι το πρόβλημα κατάλαβες, θα μου πεις δεν πειράζει. Αφού περνάνε που περνάνε, τι να κάνεις…Το θέμα είναι να κάνουμε ό,τι μπορούμε για να περνάνε ανθρώπινα, όσο πιο ανθρώπινα γίνεται, γιατί ειδικά τα τελευταία τέσσερα είναι πολύ δύσκολα. Εμείς αυτό θα συνεχίσουμε, αυτό προσπαθούμε να τα κάνουμε όσο πιο ανθρώπινα και τα δικά μας και τα δικάς σας Σάββατα και αυτό θα συνεχίσουμε μέσα από τη συχνότητα του Alpha» είπε ο Σπύρος Παπαδόπουλος ξεκινώντας τη χθεσινή εκπομπή.

Κλείνοντας το πρόγραμμα μετά τα μεσάνυχτα ο ηθοποιός και παρουσιαστής έδωσε ξανά τραντεβού με τους τηλεθεατές από Οκτώβρη:

«Να ‘μαστε καλά από Οκτώβρη πάλι τα ξαναλέμε, ευχαριστούμε επίσης, μιας και ήταν η πρώτη χρονιά στον Alpha, τους ανθρώπους του Alpha που υποδέχτηκαν την εκπομπή και έχουμε άψογη συνεργασία. Να’μαστε καλά, καλό καλοκαίρι σε όλους, καλές δουλειές σε εσάς».