Πωλίνα: Όλα όσα είπε για την “κόντρα” μεταξύ έντεχνων και εμπορικών καλλιτεχνών

«Όλοι θέλουν να πουλήσουν. Μην ακούω μπ...ες».

Συνέντευξη στην εκπομπή «Όλα Καλά» παραχώρησε η Πωλίνα που μίλησε για την δήλωση του Γιάννη Σαββιδάκη σχετικά με τους έντεχνους τραγουδιστές.

«Αυτή η δήλωση του Γιάννη δεν σημαίνει ότι άνοιξε κανένας πόλεμος. Είπε μία άποψη. Θα μπορούσε αύριο να το πει ένας έντεχνος. Τι λέμε τώρα έντεχνος και άτεχνος. Για μένα δεν υπάρχουν έντεχνοι και εμπορικοί. Το εμπορικό τι σημαίνει; Ότι κάνεις μια δουλειά και δεν θέλεις να πουλήσει; Εννοείς ένα ρεπερτόριο το οποίο το κάνω για να το ακούσει η μάνα μου και η ξαδέρφη μου; Τι θα πει έντεχνο και εμπορικό;

Όλοι θέλουν να πουλήσουν. Μην ακούω μπ…ες. Αυτό το ρατσισμό σε σχέση με τα πολιτικά και με τη μουσική, μου έρχεται να κόψω φλέβες. Αυτό το ότι “αυτοί είναι έντεχνοι και αυτοί είναι και πολιτικοποιημένοι”, δηλαδή οι άλλοι, τι είμαστε; Κορόιδα που ψηφίζουμε σε αυτή τη χώρα; Δεν κατάλαβα, εμείς δεν τη στηρίζουμε αυτή τη χώρα; Μην ακούσω μπ…ες. Για τον Γιάννη και για την απλυσιά του συναδέλφου, δεν μπορώ να πάρω θέση. Δεν μπορώ να σε βοηθήσω γιατί μου έχει τύχει και με εμπορικό να είναι άπλυτος».

https://www.youtube.com/embed/y_RXL_09VeY