Πωλίνα Γκιωνάκη: Σε δύσκολη θέση όταν την ρώτησαν για το γνωστό πρόσωπο που την κακοποίησε!

Πωλίνα Γκιωνάκη

«Έχω κακοποιηθεί, δεν είναι ντροπή να το πω. Ήμασταν αρκετά χρόνια μαζί και αποφάσισα να φύγω όταν πήγε να με στραγγαλίσει».

Στη Σάσα Σταμάτη και το Πρωινό παραχώρησε συνέντευξη η Πωλίνα Γκιωνάκη, η οποία αναφέρθηκε στο διάσημο πρόσωπο που την κακοποίησε, ενώ μίλησε και για τον χωρισμό της από τον Δημήτρη Κολλάτο.

[dfp_ads id=236982]

«Έχω κακοποιηθεί, δεν είναι ντροπή να το πω. Ήμασταν αρκετά χρόνια μαζί και αποφάσισα να φύγω όταν πήγε να με στραγγαλίσει. Χάνεις τη ζωή σου και αισθάνεσαι ότι ο άνθρωπος που γι’ αυτόν είχες συναισθήματα χρόνια, ξαφνικά προσπαθεί να σε σκοτώσει. Απευθύνθηκα στο κέντρο κακοποιημένων γυναικών και βρίσκομαι ακόμα κάτω από ψυχολογική στήριξη. Ότι με ψάχνει, με ψάχνει, αλλά δεν με βρίσκει. Είναι δημόσιο πρόσωπο και με έναν άνθρωπο και με τον οποίο έζησα δεν θα ήθελα ξαφνικά να βγω στις τηλεοράσεις και να αρχίσω να λέω ότι έκανε αυτό, έκανε εκείνο.

Ο κ. Κολλάτος δεν ήταν ο μοναδικός άντρας στη ζωή μου. Να σου δηλώσω κι εγώ ότι είμαι φυσική κοκκινομάλλα; Δύο άνθρωποι χωρίζουν, τώρα ο λόγος που χωρίζουν δεν νομίζω ότι είναι ωραίο, πρέπει να κρατάμε κι ένα επίπεδο και να μην βγαίνουμε να λέμε “χώρισα γιατί μου έκανε αυτό ή γιατί μου έκανε εκείνο”. Καταλαβαίνεις και καταλαβαίνει και ο κόσμος ότι δεν ήταν δυνατόν δύο άνθρωποι να χωρίσουν γιατί εγώ θα κάνω μονόλογο. Έπειτα, θα πω κάτι: δεν είχα σκοπό όταν χώρισα με τον κ. Κολλάτο να κάνω φέτος μονόλογο. Και ο μονόλογος δεν σημαίνει ότι δεν είναι θέατρο. Ο συγκεκριμένος κύριος που ανέφερες νομίζω ότι κάνει μονολόγους στο παρελθόν», είπε η Πωλίνα Γκιωνάκη.