Ποιους θα έχει καλεσμένους η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου αυτό το Σαββατοκύριακο;

'Ποιοι θα παρελάσουν από το Σπίτι μου-Σπιτάκι μου;"

 Το Σάββατο 13 Δεκεμβρίου, στις 09:45, στον καναπέ του σπιτιού μας κάθεται η Παναγιώτα Βλαντή και μας μιλάει για όλα, ενώ ο Νίνο έρχεται αποκλειστικά με μία εκ βαθέων εξομολόγηση αλλά και το καινούριο του τραγούδι «Αλήτης».
Ακόμα, η ψυχολόγος Σμαρούλα Παντελή μας μιλά για ένα πολύ ευαίσθητο θέμα που έχει να κάνει με τα παιδιά. Ο σεφ Σταύρος Γιαννακόπουλος ετοιμάζει μία πολύ νόστιμη και οικονομική συνταγή για όλη την οικογένεια.
Τέλος, ο Ηλίας Καραντωνίου αναλαμβάνει τα «Μαστορέματα» της ημέρας, ενώ ο Θοδωρής Φέρρης μας ανεβάζει τη διάθεση με τα τραγούδια του.
Καλεσμένοι, θέματα, ειδήσεις, ζωντανές συνδέσεις, κατασκευές, ψυχολογία και μόδα είναι όλα αυτά που θα μας κρατήσουν συντροφιά και θα μας κάνει να χαμογελάσουν και να περάσουν ένα ξεχωριστό τρίωρο.

Την Κυριακή 14 Δεκεμβρίου το «Σπίτι μου σπιτάκι μου» ανοίγει την πόρτα του και υποδέχεται αγαπημένα πρόσωπα, επιδίδεται σε γευστικούς πειραματισμούς με το σεφ Βασίλη Σπόρο, δίνει συμβουλές μόδας με τη βοήθεια της Έλενας Γεραρχάκη, στρώνει το γιορτινό τραπέζι με τις πολύτιμες συμβουλές του Νίκου Κωνστάντη ενώ η διατροφολόγος Μαρία Ψωμά φροντίζει για την υγεία και τις γευστικές «αμαρτίες» των εορταστικών ημερών.
Ακόμα, ο Χρήστος Σιμαρδάνης δίνει την πιο ειλικρινή του συνέντευξη και τα τραγούδια της Χριστίνας Σάλτη μας φτιάχνουν το πρωινό της Κυριακής.
Ζωντανές συνδέσεις, κινηματογράφος, επικαιρότητα και ερωτικές έρευνες.

 
«Σπίτι μου σπιτάκι μου»: Γιατί ο χώρος που διάλεξες να ζεις είναι ο καλύτερος τόπος να περνάς τα Σαββατοκύριακά σου.