Ποιους θα δούμε απόψε το …Βράδυ;

Ο Πέτρος Κωστόπουλος εισβάλλει τα μεσάνυχτα στους τηλεοπτικούς μας δέκτες και υπόσχεται να μας κρατήσει ευχάριστη συντροφιά, έχοντας ετοιμάσει μία εκπομπή γεμάτη ανατροπές και εκπλήξεις.

Αυτό το «Βράδυ» της Πέμπτης ξεκινά με τον απολαυστικό Τάκη Σπυριδάκη. Γιατί ο γνωστός μάνατζερ τηλεοπτικού σποτ σκέφτεται να επενδύσει στο στούντιο της εκπομπής; Τι αποκαλύπτει για τα παιδιά του και το διαζύγιό του; Ακόμα δεν διστάζει να ξετυλίξει στον Πέτρο Κωστόπουλο τις δυσκολότερες στιγμές της ζωής του.

Αμέσως μετά, την σκυτάλη παίρνει η Κέλλυ Κελεκίδου, η οποία εγκαταλείπει για λίγο τις πρόβες του «Dancing», και βάζει τόσο τον παρουσιαστή, όσο και το κοινό στο ρυθμό των Ποντιακών χορών. Επίσης μας… ξανά συστήνεται, ενώ μας εξομολογείται πως νιώθει… «νοικοκυρά σε απόγνωση» και το τι ρόλο έχει παίξει σε αυτό ο σύζυγός της, Νίκος Κουρκούλης.

Τέλος, θα μάθουμε και το τι συγκινεί περισσότερο απ ΄όλα την τραγουδίστρια, σε βαθμό τέτοιο που δεν μπορεί να κρύψει την συγκίνησή της, ούτε καν την ώρα της εκπομπής.