«Ποιος θα είχε ανακαλύψει την Ελένη Μενεγάκη αν…»

Ελένη Μενεγάκη

«Τα κανάλια αυτή την εποχή θα επένδυαν δύσκολα σε άλλο πρόγραμμα από τα συνήθη».

Η Νατάσα Ράγιου σχολιάζει την πολιτική και τηλεοπτική πραγματικότητα σε συνέντευξη της στην εκπομπή Αποκαλυπτικά και αποκαλύπτει πως έχει τύψεις που δεν ήταν τόσο κοντά στο γιο της λόγω της πολιτικής, αλλά και πως δεν έχει μετανιώσει για τον Πρωινό Καφέ και το όχι που είχε πει.

Για τι έχει τύψεις η Νατάσα Ράγιου;
[dfp_ads id=236982]

«Λόγω της πολιτικής για κάποιο χρονικό διάστημα δεν ήμουν τόσο κοντά στον Φάνη μου όσο θα ήθελα και όσο θα έπρεπε. Θεωρώ ότι όταν έλειπα και έτρεχα και ο Φάνης ήταν μικρούλης, θα έπρεπε να ήμουν πιο πολύ κοντά του και την έχω αυτή την τύψη. Και θα τις έχω αυτές τις τύψεις και για αυτό προσπαθώ τώρα να αναπληρώσω όσο γίνεται. Τώρα που είναι και στην εφηβεία. Δεν το μετάνιωσα γιατί όταν ένας άνθρωπος έχει μεγάλη ενέργεια να κάνει πράγματα, αν καθόμουν στο σπίτι αντί να κάνω αυτό που ήθελα θα ήμουν μια ημίτρελη μητέρα. Οπότε δεν θα ήταν καλό κι αυτό. Προσπαθούσα να τα συνδυάσω. Θυμάμαι έφευγα από τη Βουλή νύχτα μόνο να τον δω και να τον φιλήσω και να τον βάλω για ύπνο για δυο ώρες και μετά ξαναγύρναγα. Υπάρχουν πράγματα να υπερβείς τον εαυτό σου για να αισθανθείς καλά.»

Της λείπει η τηλεόραση;

«Η τηλεόραση μου λείπει και θα ήθελα να κάνω κάτι. Θα ήθελα να υπάρχει χώρος και για κάτι άλλο. Είναι πολλά αυτά που λείπουν και θα μπορούσαν να λείπουν. Απλώς πιστεύω ότι διανύουμε μια περίοδο και στην τηλεόραση, όπως και στη ζωή μας και στην κοινωνία που είμαστε λίγο προς το down.»

Μετάνιωσε που είπε όχι στην παρουσίαση του Πρωινού καφέ;

«Δεν έχω μετανιώσει για τίποτα. Γιατί ξέρω ότι υπάρχει κάποιος λόγος που γίνεται κάτι και κάποιος λόγος που δεν γίνεται. Καταρχήν αν έλεγα εγώ ναι πριν την Ελένη Μενεγάκη, ποιος θα είχε ανακαλύψει την Ελένη Μενεγάκη;»