Ποιος θα αντικαταστήσει την Ελεονώρα Μελέτη;

Πονοκέφαλος στο κανάλι της Κηφισιάς…

Η Ελεονώρα Μελέτη, μετά την απόφαση της να μη συνεχίσει στη μεσημεριανή ζώνη, δημιούργησε στο κανάλι της Κηφισιάς πονοκέφαλο, αφού πρέπει να βρεθεί άμεσα αντικαταστάτρια. Η αλήθεια είναι ότι το Star, αυτές τις μέρες δουλεύει πυρετωδώς πάνω σε αυτό το project, ψάχνοντας τον κατάλληλο παρουσιαστή ή παρουσιάστρια να αναλάβει τη ζώνη 13:00-15:00.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ZappiT, για αυτόν τον λόγο, από το κανάλι έχουν περάσει πολλά και δυνατά ονόματα, μέσα σε αυτά και ο Δημήτρης Ουγγαρέζος, ωστόσο, ακόμα η θέση παραμένει κενή. Μέσα στις επόμενες μέρες θα έχουμε νεότερα αφού ο χρόνος πιέζει. Αυτή τη στιγμή όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοικτά. Στις σκέψεις του σταθμού είναι να μπει στη θέση του «Μελέτησε το» ξένη τηλεοπτική σειρά ή να υπάρξει εσωτερική μετακίνηση, δηλαδή να αλλάξουν ώρα μετάδοσης εκπομπές του καναλιού.

Όσο για το μέλλον της Ελεονώρας Μελέτη στο Star, οι πληροφορίες μας λένε πως ακόμα δεν έχει αποφασιστεί αν θα κάνει την εβδομαδιαία εκπομπή που πρότεινε στο σταθμό αφού προέχει να δοθεί λύση για τη μεσημεριανή εκπομπή.

Οπότε η πρόταση της παρουσιάστριας μπαίνει σε δεύτερη μοίρα, χωρίς να σημαίνει ότι το κανάλι δεν εξετάζει την πρότασή αυτή. Επίσημη ανακοίνωση από το κανάλι δεν έχει δοθεί για το μέλλον της συνεργασίας του με την Ελεονώρα αφού το συμβόλαιό της λήγει στα τέλη Αυγούστου.

Παυλίνα Ντάσιου

Διαβάστε ακόμα:

Ο αποχαιρετισμός – ερωτηματικό της Ελεονώρας Μελέτη!