Ποιος πασίγνωστος Έλληνας ηθοποιός παντρεύτηκε με κουμπάρα την 90χρονη γιαγιά του;

«Η γιαγιά μου είναι η μεγάλη αγάπη της ζωής μου».

Συνέντευξη στην εκπομπή «Στα καλά καθούμενα» παραχώρησαν οι Μάριος Ιορδάνου και Σοφία Καζαντζιάν, οι οποίοι αποκάλυψαν πως η 90χρονη γιαγιά του Μάριου, ήταν κουμπάρα στο γάμο τους.

Ο Μάριος Ιορδάνου είπε: «Η γιαγιά μου είναι η μεγάλη αγάπη της ζωής μου, κοντεύει έναν αιώνα ζωής και μου δίνει κουράγιο. Όταν ξεκίνησε αυτή η κρίση, μου έλεγα τα εξής: “Μην φοβάσαι τίποτα, έχω ζήσει τα χειρότερα, έχω ζήσει κατοχή, πολέμους, εμφύλιο. Αυτό που περνάμε, θα περάσει. Μην αφήσεις, όμως, τη ζωή σου να περάσει μαζί του”. Η γιαγιά μου έχει στηθεί στο εκτελεστικό απόσπασμα από τους Γερμανούς, στην κατοχή με τον δίχρονο γιο της στην αγκαλιά της. Γλίτωσε τελευταία στιγμή, όταν την έσωσε κάποιος που μιλούσε και ελληνικά και γερμανικά και έκανε μια απλή μετάφραση στους Γερμανούς γιατί πίστευαν πως έκρυβε έναν αντάρτη στο σπίτι της».

Η Σοφία Καζαντζιάν πρόσθεσε με τη σειρά της: «Την αγαπάμε πάρα πολύ τη γιαγιά. Η γιαγιά η Ελένη είναι ένας άνθρωπος πολύ ντόμπρος, πολύ ειλικρινής, ανήκει στην ομάδα της οικογένειας που μας στηρίζει πολύ, μας αγαπάει πολύ και την αγαπάμε πολύ. Και βέβαια έχει σχεδόν μεγαλώσει τον Μάριο».