Ποιος αποχωρεί από το Survivor; Χαμός με τις διαρροές!

Survivor

Ποιος φεύγει από τον Άγιο Δομίνικο με συνοπτικές διαδικασίες;

H νέα διαδικασία αποχώρησης παίκτη από το Survivor ξεκινά απόψε το βράδυ μετά τον αγώνα της ασυλίας. Η ομάδα που θα ηττηθεί θα αγωνιστεί για την ατομική ασυλία και κατόπιν στο «Συμβούλιο του Νησιού»  θα γίνει η ψηφοφορία των προτεινόμενων παικτών προς αποχώρηση. Αμέσως μετά ο Σάκης Τανιμανίδης θα ανακοινώσει το όνομα του παίκτη ή της παίκτριας που αποχωρεί από το παιχνίδι, σύμφωνα με την κατάταξη που έχει διαμορφωθεί μετά την 24ωρη ψηφοφορία του κοινού και βάση αυτής έχει δημιουργηθεί σειρά δημοτικότητας κάθε παίκτη.  Ο προτεινόμενος παίκτης προς αποχώρηση που βρίσκεται στην κατάταξη με τις λιγότερες ψήφους θ’ αποχωρήσει από το παιχνίδι. Άραγε, ποιος αποχωρεί από το Survivor απόψε;

[dfp_ads id=236982]

Ένας χαμός γίνεται από το πρωί με τα σπόιλερ σχετικά με το ποια ομάδα χάνει την ασυλία και ποιος παίκτης αποχωρεί. Κάποιες ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες λένε ότι κερδίζουν οι Διάσημοι τον αγώνα. Σε αυτή την περίπτωση από το παιχνίδι θα αποχωρήσει…

Ήρθε όμως ο Γρηγόρης Γκουντάρας, στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη, να μεταφέρει ένα εντελώς διαφορετικό αποτέλεσμα. Ο δημοσιογράφος, επικαλούμενος πηγή του από τον Άγιο Δομίνικο, είπε: «Μου ήρθε ένα μήνυμα για το αποτέλεσμα. Μου έλεγε ότι σήμερα χάνουν οι Διάσημοι 10-6 και αποχωρεί ο Μπο. Το είπα με κάθε επιφύλαξη, μπορεί να μην ισχύει. Θεωρώ την πηγή αξιόπιστη, ότι ασχολείται πολύ με το συγκεκριμένο πρόγραμμα».

Στο μεταξύ, σύμφωνα με τις διαρροές σχετικά με τα αποτελέσματα της 24ωρης ψηφοφορίας του κοινού, ο Γιώργος Αγγελόπουλος και ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης βρίσκονται στην κορυφή. Ο Ντάνος και ο Μάριος φαίνεται πως έδωσαν σκληρή μάχη για την πρωτιά και μέσα στο 24ωρο ήταν αρκετές φορές που ο ένας περνούσε πάνω από τον άλλον.

Δείτε ολόκληρη τη λίστα εδώ…

Έτσι όπως διαμορφώθηκε η ψηφοφορία, ο Γιώργος Αγγελόπουλος και ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης θα είναι μέσα στους τέσσερις παίκτες που θα φτάσουν στον ημιτελικό, καθώς και οι δύο είναι πρώτοι σε ψήφους, ο καθένας στην ομάδα του. Έτσι, αναμένουμε να δούμε στην πορεία του παιχνιδιού, ποιοι θα ολοκληρώσουν το καρέ και βέβαια, ποιοι θα καταφέρουν να φτάσουν στον μεγάλο τελικό.