Ποιοι θα καλύψουν το ρόλο του Paul Walker στο Fast and Furious 7;

Διαβάστε το συγκινητικό μήνυμα που ανάρτησαν στην επίσημη σελίδα της ταινίας

Μετά τον ξαφνικό θάνατο του ηθοποιού τον περασμένο Νοέμβρη, έχει γίνει πολύς λόγος για το πως τελικά θα κατορθώσουν να βγάλουν στις κινηματογραφικές αίθουσες το Fast & Furious 7, τα γυρίσματα του οποίου είχαν ξεκινήσει πριν το δυστύχημα του Paul Walker.

Μέσα από την επίσημη σελίδα της ταινία ανακοινώθηκε πως σε αυτό το δύσκολο εγχείρημα που έχουν να πραγματοποιήσουν οι δημιουργοί της ταινίας, έχουν μαζί και την οικογένεια του αδικοχαμένου ηθοποιού. Τα δυο αδέλφια του θα συμμετέχουν στα γυρίσματα βοηθώντας να καλυφθούν τα κενά.

Διαβάστε την ανακοίνωση:

«H σειρά ταινιών FAST & FURIOUS έχει ως θέμα την οικογένεια. Οι χαρακτήρες συνδέονται μεταξύ τους με έναν οικογενειακό δεσμό, ανάλογο με αυτόν που νιώθουμε κι όλοι εμείς που έχουμε δουλέψει μαζί για περισσότερα από δεκατρία χρόνια. Σίγουρα αυτό καθορίζει και το πώς αισθανόμαστε για τους fans μας.

Η οικογένειά μας βίωσε ένα απίστευτο σοκ το Νοέμβριο. Χρειαζόμασταν χρόνο προκειμένου να θρηνήσουμε το χαμό του Paul, του αδερφού που αγαπάμε και χάσαμε και να σκεφτούμε αν θα έπρεπε να προχωρήσουμε με την ολοκλήρωση της ταινίας.

Συναντηθήκαμε και όλοι νιώσαμε ότι η μοναδική επιλογή είναι να συνεχίσουμε. Πιστεύουμε ότι και οι fans μας αυτό θέλουν και πιστεύουμε ότι και ο Paul αυτό θα ήθελε. Ο Paul είχε ήδη γυρίσει τις πιο δραματικές σκηνές και τις περισσότερες σκηνές δράσης της ταινίας Fast & Furious 7 που είναι και από τις πιο δυνατές δουλειές της καριέρας του.

Ξαναρχίσαμε τα γυρίσματα και τώρα καλωσορίζουμε τα αδέρφια του Paul, τον Caleb και τον Cody, στην οικογένεια του FAST. Ο Caleb και ο Cody μας βοηθούν να ολοκληρώσουμε κάποιες σκηνές δράσης του αδερφού τους και να συμπληρώσουμε κάποια μικρά κενά που απέμειναν στην παραγωγή. Η παρουσία τους στο πλατό μάς έκανε να νιώθουμε ότι και ο Paul είναι μαζί μας.

Απέχουμε λιγότερο από ένα χρόνο από την έξοδο στους κινηματογράφους της ταινίας FAST & FURIOUS 7 και αυτή η ταινία είναι η πιο σημαντική που έχουμε κάνει μαζί. Θα επιτρέψει στον χαρακτήρα του Brian O’ Conner να συνεχίσει να υπάρχει και να εξυμνήσει τον Paul στον πιο καθοριστικό του ρόλο.

Θελήσαμε να αφιερώσουμε λίγο χρόνο, καθώς ξαναπιάσαμε δουλειά, για να σας μιλήσουμε απευθείας και να σας ευχαριστήσουμε για την αγάπη και την υποστήριξη που πάντα μας δείχνετε.»

Δείτε το πρώτο τρέιλερ της ταινίας:

Διαβάστε ακόμα:

Paul Walker: Τρεις μήνες μετά το θάνατό του, το trailer της τελευταίας του ταινίας…

Paul Walker: Έκθεση αυτοψίας του ιατροδικαστή περιγράφει τη στιγμή του δυστυχήματος

Τι θα γίνει με τον ρόλο του Paul Walker στο «Fast & Furious 7»;