Ποιοι θα είναι …Μες στην καλή χαρά αυτό το Σαββατοκύριακο;

Δείτε τους καλεσμένους της παρέας του Alpha

Το Σάββατο 31 Μαΐου, στο πλατό της εκπομπής έρχεται η ραδιοφωνική παραγωγός και πρώην παίκτρια του «Just the two of us», Ράνια Κωστάκη. Ακόμη, οι Χρήστος Σπανός, Μάνος Ιωάννου και Αλμπέρτο Φάις, φίλοι και συμπρωταγωνιστές στην παράσταση «Ωχ… Ηλέκτρα», μας μιλούν για τη φιλία, αλλά και τη ζωή τους καθώς και για τα επαγγελματικά τους σχέδια.
Στην παρέα μας και η Σταματίνα Τσιμτσιλή, που λίγο πριν φέρει στον κόσμο το δεύτερο παιδί της, γιορτάζει μαζί μας τα γενέθλιά της. Τέλος, τα παιδιά μας λένε τις δικές τους ειδήσεις.

Στην Κυριακάτικη παρέα μας, υποδεχόμαστε τον ηθοποιό Γιώργο Κοψιδά, από το «Κάτω Παρτάλι», ο οποίος μας μιλά για τη σειρά και την καθημερινότητά του. Ακόμη, η Μαρία Εκμετσίογλου έρχεται από την Πόλη… στο «Μες στην καλή χαρά» και μοιράζεται μαζί μας στιγμές από τη ζωή αλλά και τη μαγειρική της.
Επίσης αυτή την Κυριακή, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου μας ξεναγεί στον πέμπτο σταθμό της αποστολής της στη Βαρκελώνη, στην περιοχή Μπορν όπου «φιλοξενείται» όλη η ιστορία της Καταλονίας.
Τέλος, ο Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος μας… «μεταφέρει» στο Φεστιβάλ των Καννών και μας παρουσιάζει τις ταινίες που ανυπομονούμε να δούμε.