Ποιοι είναι οι… βασανιστές των Stars!

Δύσκολοι καιροί και για… stars! Τις τελευταίες μέρες, 14 celebrities βρίσκονται καθημερινά στις αίθουσες προβών, προσπαθώντας να ακολουθήσουν τις απαιτητικές χορογραφίες των «δασκάλων» τους, των παρτενέρ επαγγελματιών χορευτών.

Αυτοί που άλλωστε κρίνονται αυστηρά από την κριτική επιτροπή, είναι οι 14 επαγγελματίες χορευτές που έχουν αναλάβει να κάνουν τους stars να χορέψουν στην πίστα. Κάποιοι είναι πιο αυστηροί και τους χορεύουν στο… ταψί, ενώ κάποιοι άλλοι είναι πιο ελαστικοί, παίρνοντας πάνω τους τις εντυπωσιακές φιγούρες και προσπαθώντας να καλύψουν τις αδυναμίες των διαγωνιζόμενων stars.

Πάντως, όπως έχουμε δει και στους προηγούμενους κύκλους του «Dancing with the stars», πολλοί από τους stars μιλούσαν για τους παρτενέρ τους με τα καλύτερα λόγια, αλλά τόνιζαν πάντα το πόσο τους… βασάνιζαν προκειμένου να ανταπεξέλθουν στις δυσκολίες της χορογραφίας.

Ποιοι είναι λοιπόν οι 14 επαγγελματίες χορευτές που θα… βασανίζουν τους stars σε αυτόν τον καινούργιο κύκλο του talent show; Διαβάστε παρακάτω τα βιογραφικά τους και θα διαπιστώσετε ότι τα στελέχη του ΑΝΤ1 έκαναν πολύ καλές επιλογές, αφού οι χορευτές διαθέτουν γνώσεις, εμπειρία και, όπως θα αποδειχτεί από αυτή την Κυριακή, αγάπη για το χορό, αλλά και τους stars. Κατά αλφαβητική σειρά λοιπόν, είναι οι:

Μαρία Αντιμισάρη (ντάμα του ΣΠΥΡΟΥ ΣΟΥΛΗ)
Η Μαρία είναι απόφοιτος της σχολής Χημικών Μηχανικών Ε.Μ.Π.. Διαθέτει αναγνωρισμένα πτυχία από τη Διεθνή Ακαδημία χορού ΙDTA (international Dance Teachers Association), Associate Latin, Associate Ballom και Zumba Instructor. Έχει διακριθεί στην 3η και στην 4η θέση σε διαγωνισμό -ιδιωτικής πρωτοβουλίας- στην κατηγορία One Dance International Latin. Από το 2009 έως και σήμερα εργάζεται ως δασκάλα χορού και υπεύθυνη λειτουργίας της Σχολής χορού «Galena΄s Dance Studios», στο Χαλάνδρι.

Διονύσης Βάλμης (καβαλιέρος της ΜΑΡΙΑΝΤΑΣ ΠΙΕΡΙΔΗ)
Ο Διονύσης έχει περισσότερα από 11 χρόνια εμπειρίας στη διδασκαλία χορού, αλλά και 20 χρόνια χορευτικής εμπειρίας σε παραστάσεις, θέατρα και διαγωνισμούς χορού εντός και εκτός Ελλάδας. Γνωρίζει Latin, ευρωπαϊκούς, αργεντίνικο Tango, Flamenco, αλλά και όλους τους παραδοσιακούς χορούς. Το 2007 χόρεψε στο Ηρώδειο στην «Carmen» της Εθνικής Λυρικής Σκηνής. Το 2011 έγινε Πανευρωπαϊκός Πρωταθλητής «Rising Stars».

Yuri Dimitrov (καβαλιέρος της ΝΙΚΟΛΕΤΤΑΣ ΡΑΛΛΗ)
Ο Γιούρι είναι από τη Βουλγαρία. Ασχολείται με τον χορό από 11 ετών. Διδάσκει τα τελευταία 6 χρόνια και έχει τη δική του σχολή. Έχει κατακτήσει πολλές, διακρίσεις με σημαντικότερη το 2005, που βραβεύτηκε ως «Πρωταθλητής Βουλγαρίας Ten Dance».

Αναστασία Δρακά (ντάμα του ΝΙΚΟΥ ΑΝΑΔΙΩΤΗ)
Η Αναστασία είναι δασκάλα χορού, προπονήτρια και χορογράφος στις σχολές χορού «Rose Karra» σε τμήματα από 6 ετών και πάνω. Επίσης, διδάσκει Zumba στο γυμναστήριο «House of champions» και Latin στον πολιτιστικό σύλλογο της Πετρούπολης. Έχει πτυχίο international Latin Ballroom και American Latin Ballroom.

Παύλος Μανογιαννάκης (καβαλιέρος της ΝΤΟΡΕΤΤΑΣ ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ)
Ο Παύλος εδώ και 16 χρόνια εργάζεται ως δάσκαλος χορού, ενώ από το 2005 έχει τη δική του σχολή «Dance Legend». Διαθέτει πτυχία: IDTA Latin Gold, Zumba certified instructor, ενώ έχει παρακολουθήσει μαθήματα και σεμινάρια πάνω σε Latin & ballroom χορούς, με μερικούς από τους καλύτερους προπονητές, τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό. Το 2007 έλαβε μέρος στο τηλεοπτικό show «So you Think You Can Dance» φτάνοντας μέχρι την τελική πεντάδα. Το 2011 συμμετείχε ως χορευτής και χορογράφος στην ελληνική αποστολή της Eurovision για το Ζεϊμπέκικο του Λούκα Γιώρκα.

Ευτυχία Μαρκετάκη (ντάμα του ΓΙΑΝΝΗ ΑΪΒΑΖΗ)
Η Ευτυχία έχει καταγωγή από την Κρήτη. Έχει 10 χρόνια εμπειρία στη διδασκαλία Latin και ευρωπαϊκών χορών. Έχει συμμετάσχει σε πολλούς πανελλήνιους διαγωνισμούς με πολλές διακρίσεις, όπως το 2006 που κατέκτησε την 3η θέση Professional «Rising Stars Latin». Έχει συνεργαστεί με τις μεγαλύτερες σχολές χορού στην Ελλάδα όπως αυτή του Φωκά Ευαγγελινού και της Γκαλένας Βελίκοβα – Χαϊνά.

Έμιλυ Ματθαικάκη (ντάμα του ΓΙΩΡΓΟΥ ΤΣΑΛΙΚΗ)
Η Έμιλυ σπούδασε κλασικό και σύγχρονο μπαλέτο στη σχολή Κονταξάκη και Latin – Flamenco στην επαγγελματική σχολή Ραλλού Μάνου. Το 2004 αναδείχτηκε πρωταθλήτρια Latin στο Πανευρωπαϊκό Διαγωνισμό «Hellas Dance Festival», έχει κερδίσει 3 χρυσά μετάλλια σε πανελλήνιους διαγωνισμούς και ήταν Πρωταθλήτρια του Dancing with the Stars το 2011 μαζί με τον ηθοποιό Αργύρη Αγγέλου.

Ηλίας Μπούτσης (καβαλιέρος της ΕΛΕΝΑΣ ΠΑΠΑΒΑΣΙΛΕΙΟΥ)
Ο Ηλίας είναι για 15 χρόνια αθλητής χορού. Το 2006 έγινε πρωταθλητής Ελλάδος «Five Dance Latin» στην Professional κατηγορία. Διαθέτει πολυετή εμπειρία στη διδασκαλία και έχει χορογραφήσει αρκετές θεατρικές παραστάσεις. Μαζί με την Αγγελική Ηλιάδη έφτασε στον ημιτελικό του Dancing with the Stars ΙΙ.

Θοδωρής Παναγάκος (καβαλιέρος της ΒΑΝΑΣ ΜΠΑΡΜΠΑ)
Διδάσκει 8 χρόνια Latin και Ballroom dances. Έχει συμμετάσχει σε πολλούς διαγωνισμούς και έχει διακριθεί στα Βαλκάνια. Το 2008 κέρδισε τον τίτλο του Πρωταθλητής Ελλάδας στην κατηγορία «International Latin Rising Stars». Ήταν ο νικητής του πρώτου Dancing with the Stars το 2010 μαζί με την πρωταθλήτρια Έρρικα Πρεζεράκου.

Άννα Πολύζου (ντάμα του ΚΩΣΤΑ ΚΡΟΜΜΥΔΑ)
Η Άννα έχει 13 διπλώματα χορού μεταξύ αυτών, το Fellowship of International Dance Teachers Association και το Grand master of DVIDA. Είναι Ιδρυτικό μέλος του Πειθαρχικού Συμβουλίου Χορού Ελλάδος. Από το 2009 διδάσκει Zumba και από το 1999 μέχρι σήμερα, είναι φιναλίστ σε διαγωνισμούς Latin στην επαγγελματική κατηγορία, έχοντας κερδίσει την πρώτη, τη δεύτερη και την τρίτη θέση. Από το 2007 έχει ανοίξει δική της σχολή «Dance Action» στην Αγία Παρασκευή.

Κλώντια – Άννα Στόγια (ντάμα του ΗΛΙΑ ΒΡΕΤΤΟΥ)
Διδάσκει 11 χρόνια Latin, Ballroom και μοντέρνους χορούς. Το 2008 διακρίθηκε στον Πανελλήνιο Διαγωνισμό Latin, καθώς και το 2007 στον Διεθνή Διαγωνισμό Latin και Ballroom.

Γιάννης Τσερκίνης (καβαλιέρος της ΛΑΟΥΡΑ ΝΑΡΓΕΣ)
Ξεκίνησε τον χορό στην ηλικία των 10 και τώρα διδάσκει 12 χρόνια Latin. To 2005 κατέκτησε τη 2η θέση στο πρωτάθλημα «Five Dance» και το 2010-2011 την 1η θέση στο πρωτάθλημα «Three Dance» Είναι η πρώτη του συμμετοχή στο Dancing with the Stars.

Δημήτρης Φωκάς (καβαλιέρος της ΒΑΣΙΑΣ ΤΡΙΦΥΛΛΗ)
O Δημήτρης έχει πτυχίο μουσικών σπουδών απο την Πρώην Σοβιετική Ένωση. Το 2000 αποκτά τα διπλώματα χορού Associate Latin και Ballroom Branch του International Dance Teachers Association. Το 2011 βραβεύεται με IDTA Professional Performance Award (Open Ballroom). Το 2012 παίρνει το δίπλωμα του Εθνικού Ομοσπονδιακού Προπονητή στον αθλητικό χορό Latin και Standard. Επίσης, το 2012 περνά με επιτυχία τις εξετάσεις του Εθνικού Ομοσπονδιακού Κριτή. Είναι η πρώτη του συμμετοχή στο Dancing with the Stars.

Βαγγέλης Χολέβας (καβαλιέρος της ΚΕΛΛΥΣ ΚΕΛΕΚΙΔΟΥ)
Ασχολείται με τους Latin και τους Standard χορούς από τότε που ήταν 14 ετών. Έχει λάβει μέρος σε πανελλήνια και πανευρωπαϊκά πρωταθλήματα και έχει εκπαιδευτεί από προπονητές στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Τα τελευταία 7 χρόνια παραδίδει μαθήματα χορού, προπονεί αθλητές και εκπαιδεύει χοροδιδασκάλους. Συνεργάζεται με σχολές χορού και fitness facilities στη Θεσσαλονίκη και την Αθήνα. Είναι επίσημος Zumba® Fitness Instructor και o μοναδικός στην Ελλάδα Zumba® Jammer.

Από αυτή την Κυριακή λοιπόν, στις 9 το βράδυ η πίστα του «Dancing with the stars» θα πάρει φωτιά και θα αποδειχτεί ποιοι stars… βασανίστηκαν περισσότερο από τους παρτενέρ τους. Είναι σίγουρο ότι από το πρώτο live θα δούμε και θα διαπιστώσουμε πολλά…!

Γρηγόρης Μελάς

Διαβάστε ακόμα:

Η Κατερίνα Γκαγκάκη μιλάει για τις… ασυλίες στο «Dancing»!