Ποιες εκπομπές θα δούμε σήμερα στην TV;

Απεργία στα ΜΜΕ... Πως θα διαμορφωθεί το πρόγραμμα των τηλεοπτικών σταθμών;

Χωρίς δελτία και ζωντανές εκπομπές οι τηλεοπτικοί σταθμοί σήμερα, λόγω της προγραμματισμένης εικοσιτετράωρης απεργίας στα ΜΜΕ. 

Η απεργία που ξεκινά την Τρίτη 8/4 στις 06:00 και θα διαρκέσει μέχρι την Τέτάρτη 9/4 στις 06:00 θα φέρει ανακατατάξεις στο πρόγραμμα των τηλεοπτικών σταθμών μιας και τα ζωντανά προγράμματα όπως και τα δελτία ειδήσεων στα κανάλια MEGA, ANT1, STAR, ALPHA και ΣΚΑΪ δε θα βγουν στον αέρα.

Στη θέση τους θα δούμε αποσπάσματα με τις καλύτερες στιγμές των τελευταίων εκπομπών (Best of), ενώ ταινίες και σειρές παλαιότερες ή φετινές σε επανάληψη, θα έχουν την τιμητική τους.

Προς το βράδυ όμως το τηλεοπτικό τοπίο αλλάζει, και αποκτά «ζωντάνια» είτε με τις ούτως ή άλλως μαγνητοσκοπημένες εκπομπές, αλλά και τη μυθοπλασία που «χτυπάει» με καινούρια επεισόδια.

Πιο συγκεκριμένα…

Οι μαγειρικές εκπομπές Dr Cook, Από την Πόλη Έρχομαι και Χωρίς Συνταγή αναλαμβάνουν να κρατήσουν συντροφιά στους τηλεθεατές αντί της πρωινής ενημερωτικής εκπομπής Κοινωνία Ώρα MEGA, ενώ στο πρόγραμμα του σταθμού έρχονται στη συνέχεια «Επτά θανάσιμες πεθερές» στη θέση του Πρωινό mou… το βράδυ όμως τα «Κλεμμένα Όνειρα», το «Σπίτι της Έμμας» αλλά και «Με τα Παντελόνια Κάτω» για να κρατήσουν το ενδιαφέρον των τηλεθεατών με νέα επεισόδια!

Παρόμοιο θα είναι το σκηνικό και στα υπόλοιπα κανάλια… Στον Alpha το Happy Day θα μας υποδεχτεί με Best of των εκπομπών , όπως και το Δέστε τους μετά το μεσημέρι, ενώ τη θέση της Ελένης παίρνει η… «Τροχονόμος Βαρβάρα» (ελληνική ταινία). Το βράδυ όμως έρχεται ο Λάκης ζωντανά από τη Μυτιλήνη και θα γίνει… της Τρίτης!

Εξάλλου και στον ΑΝΤ1 τα Καρντάσιανς και ο Θέμος θα «παίξουν» δυναμικά με τους καλεσμένους τους, αφού οι προβολή των εκπομπών δεν επηρεάζεται από την απεργία. Η μέρα πάντως στο κανάλι του Αμαρουσίου ξεκινά με YFSF!

Τα καλύτερα αποσπάσματα από το Μελέτησε το, ΦΜ Live και το ΜΙΛΑ θα δούμε στο STAR, ενώ το βράδυ έρχεται καινούριο επεισόδιο NCIS και η ξένη ταινία «Χωρίς Ταυτότητα».

Στον ΣΚΑΪ στην Πρώτη Γραμμή θα βρίσκεται το «Βασίλειο του βυθού» και αντί για την ενημερωτική εκπομπή Τώρα θα δούμε επεισόδιο από την σειρά ταξιδιωτικών ντοκιμαντέρ Discovery Atlas. Στη θέση του «ΣΚΑΪ στις 6» θα δούμε «Γλυκειές Αλχημείες», ενώ οι βραδινές prime time σειρές του σταθμού θα μεταφερθούν νωρίτερα, ξεκινώντας από τις 21:15, καλύπτοντας έτσι το «κενό» του δελτίου ειδήσεων του σταθμού.

Διαβάστε ακόμα:

Αλλάζει μέρα η πρώτη τηλεοπτική συνέντευξη του Θεοδωράκη για το Ποτάμι