Ποια θα διασκεδάζει απόψε στην εκπομπή του Παπαδόπουλου; Ατυχής προγραμματισμός…

«Ξεδιπλώνει» το ταλέντο της και στο τραγούδι, αλλά ίσως τελικά δεν είναι και η καλύτερη ημέρα...

Άρωμα αποκριάς έχει η εκπομπή «Στην υγειά μας ρε παιδιά», απόψε, στις 21:00 στον Alpha. Ένα πάρτι χαράς που τον ρυθμό δίνουν ο Κώστας Μακεδόνας και ο Χρήστος Μάστορας με το συγκρότημα «Μέλισσες» και μας ξεσηκώνουν με τα τραγούδια τους.

[dfp_ads id=236982]

Σ’ αυτή την γιορτή κοντά μας είναι εκλεκτοί καλεσμένοι μεταξύ των οποίων οι Ολυμπιονίκες  Λευτέρης Πετρούνιας, Σπύρος Γιαννιώτης και Κλέλια Πανταζή. Στην παρέα και η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου με την ομάδα της εκπομπής «Σπίτι μου σπιτάκι μου»: Παύλος Σταματόπουλος, Φλορίντα Πετρουτσέλι, Σάββας Πούμπουρας και Νάνσυ Παραδεισανού.

Ακόμα, η Μαίρη Συνατσάκη «ξεδιπλώνει» το ταλέντο της και στο τραγούδι, σύμφωνα με το δελτίο τύπου του καναλιού. Το αιφνίδιο κόψιμο της εκπομπής Ξαναδέστε Τους ήταν τόσο ξαφνικό που μία μέρα μετά, η παρουσιάστρια θα εμφανιστεί σε μαγνητοσκοπημένη εκπομπή του καναλιού σαν να μη συμβαίνει τίποτα.

Στο αποψινό «Στην Υγειά μας ρε παιδιά» θα είναι επίσης: ο Λάκης Γαβαλάς με το μοναδικό του στυλ, ο δημοσιογράφος και ραδιοφωνικός παραγωγός Νίκος Συρίγος, η Άννα Πολύζου, ο Άρης Πλασκασοβίτης, ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης, η διευθύντρια προγράμματος του ραδιοφωνικού σταθμού DERTI Εύη Αγγελίνα, ο διαιτολόγος Κωσταντίνος Χαρδαβέλλας και οι παρουσιάστριες Έβελυν Καζατζόγλου και Ευαγγελία Τσιορλίδα.

Τέλος, στο μουσικό μέρος της εκπομπής συμμετέχουν επίσης οι: Ζωή Παπαδοπούλου, Πέννυ Μπαλτατζή, Γιάννα Φαφαλιού, Μαίρη Δούτση και Δήμητρα Κελεκίδη.