Ποια παρουσιάστρια – έκπληξη θα χορέψει στο επόμενο Dancing;

Ποιος τραγουδιστής θα ανέβει στη σκηνή του show;

Το Dancing With The Stars επιστρέφει την ερχομένη Κυριακή για τον προημιτελικό, την 11η αποχώρηση και μερικές ακόμα εκπλήξεις. Εκτός από τους παίκτες, στη σκηνή του show χορού θα ανέβουν ο τραγουδιστής των Onirama, Θοδωρής Μαραντίνης, αλλά και η παρουσιάστρια, Βίκυ Χατζηβασιλείου!

Ακόμα, ο Ηλίας Βρεττός επιστρέφει στη σκηνή του show και με την περσινή του ντάμα, παρουσιάζει μια χορογραφία κάτω από τους ήχους του νέου του τραγουδιού.

Όσο για την τελική 4άδα, οι μέρες για τον προημιτελικό μετρούν ήδη αντίστροφα! Δεν υπάρχουν περιθώρια λάθους, όλοι καλούνται να ξεπεράσουν τον εαυτό τους και να καταπλήξουν κοινό και κριτές με τις χορογραφίες και τις επιδόσεις τους. Και σε αυτό το live οι διαγωνιζόμενοι θα παρουσιάσουν δύο χορογραφίες, η μία από αυτές θα είναι το «DANCE TRIO». Εδώ το κάθε ζευγάρι θα έχει ένα έξτρα άτομο να συμπεριλάβει στη χορογραφία του και συγκεκριμένα έναν παλιότερο διαγωνιζόμενο του show. Έτσι θα δούμε:

Τον Ηλία Βρεττό (DWTS 3) να χορεύει μαζί με τη Μαίρη Συνατσάκη και τον Yuri. Την Ευαγγελία Αραβανή (DWTS 4) μαζί με την Κατερίνα Στικούδη και τον Ηλία. Τον Άλεξ Κάβδα (DWTS 4) με την Κλέλια Πανταζή και τον Παύλο και τη Λάουρα Νάργες (DWTS 3) με τον Ησαΐα Ματιάμπα και τη Μαρία.

Δείτε όλα τα νέα για το DWTS 4 εδώ!