Ποια ηθοποιό είχαν επιλέξει αρχικά για το ρόλο της Μαρίνας στη «Μουρμούρα»;

Γιατί τελικά τον ρόλο πήρε η Δάφνη Λαμπρόγιαννη;

Συνέντευξη στην εκπομπή «Στα καλά καθούμενα» παραχώρησε η Κατερίνα Σαβράνη. Η ηθοποιός που είχε συμμετάσχει μεταξύ άλλων στις «Φιλοδοξίες», στη «Ζωή της Άλλης» και στους «Βασιλιάδες», μίλησε για την απόφασή της να εγκαταλείψει το επάγγελμά της, καθώς εδώ και περίπου πέντε χρόνια ασχολείται με την δημιουργία αξεσουάρ και παπουτσιών γάμου.

«Εγώ ένιωθα ότι αν δεν κάνω κάτι με τα χέρια μου, δεν μπορούσα να ηρεμήσω. Είχα αποφασίσει ότι άμα κάποια στιγμή κάνω ένα παιδί, κάνω οικογένεια, δεν μπορώ να έχω την αγωνία αν θα δουλέψω ή όχι. Θέλω να είμαι εγώ με τον εαυτό μου καλά, να γεράσω καλά, να έχω τον άντρα μου και να είναι καλά».

Αποκάλυψε, επίσης, πως της είχε γίνει πρόταση για να παίξει στην «Μουρμούρα» το ρόλο που τελικά πήρε η Δάφνη Λαμπρόγιαννη: «Στη ¨Μουρμούρα¨ μου είχε γίνει πρόταση, αλλά ήταν πριν πέσει η κρίση, ήταν πριν μπω στην ¨Ζωή της Άλλης¨, τουλάχιστον τέσσερα χρόνια πίσω. Μου είχε γίνει η πρόταση, αλλά νομίζω πως μετά το ανέλαβε άλλη εταιρεία παραγωγής κι έτσι δεν συνεχίστηκε καθόλου η πρόταση, το πήραν και κάνανε καινούργιο καστ. Ήταν για να κάνω το ρόλο της σαραντάρας».