Ποια γνωστή τραγουδίστρια κάνει και δεύτερη δουλειά προκειμένου να βγάλει τα προς το ζην;

«Έτσι όπως έχει εξελιχθεί η νύχτα, την κάνεις πιο πολύ για χόμπι».

Στην εκπομπή του Μακεδονία Tv μίλησε η Ελένη Καρουσάκη για τα talent shows και τους καλλιτέχνες που βγήκαν από αυτά, αλλά και τις νέες της επαγγελματικές δραστηριότητες, αφού το τραγούδι τείνει να γίνει χόμπι….

«Αυτά μας έφεραν εδώ που μας έφεραν. Πραγματικά το λέω γελώντας και χαριτολογώντας όμως είναι η αλήθεια. Πολύς ντόρος για το τίποτα, γιατί έμειναν πολύ συγκεκριμένα άτομα από αυτά τα παιχνίδια. Πολλοί βγήκαν, λίγοι μείναν και πολλοί από αυτούς που μείναν δεν ήταν και οι νικητές. Οπότε τα παιδιά μέσα από αυτά τα παιχνίδια που έχουν κάνει την πορεία τους, δεν ήταν τα παιχνίδια που τα ανέδειξαν, κάποια στιγμή θα γινόταν. Το είχαν!» λέει η Ελένη Καρουσάκη για τα talent shows.

Όταν την ρωτούν αν πρόκειται να τραγουδά μέχρι κάποια συγκεκριμένη ηλικία, η ίδια απαντά: «Εγώ έχω βάλει στόχο, παρόλο που ακούω από τους παλιότερους ότι το τραγούδι είναι μικρόβιο. Δεν θέλω να αναλωθώ. Θέλω να πραγματοποιήσω και κάποια άλλα σχέδια μου σε κάποια άλλη δουλειά. Ήδη έχω προχωρήσει μία και ετοιμάζω και κάτι άλλο. Ούτως ή άλλως αυτή τη δουλειά έτσι όπως έχει εξελιχθεί η νύχτα, την κάνεις πιο πολύ για χόμπι. Έχουμε κάνει μια εταιρεία με ένα φίλο με ρούχα και συγχρόνως ετοιμάζω και κάτι άλλο πάνω στην εστίαση.»