Ποια επιτυχημένη σειρά επιστρέφει 10 χρόνια μετά στη μεγάλη οθόνη;

Οι θαυμαστές της σειράς κάναν το όνειρο τους πραγματικότητα.

Ήταν κάπου στο 2007 όταν η αγαπημένη νεανική σειρά Veronica Mars – εμείς την παρακολουθούσαμε στον τηλεοπτικό σταθμό STAR – «κόπηκε» άδοξα μετά την τρίτη της σεζόν αφήνοντας τους θαυμαστές της γεμάτους απογοήτευση που ποτέ δε δόθηκε ένα τέλος στην ιστορία της μικρής αλλά δαιμόνιας ντεντέκτιβ Veronica και την επαγγελματική αλλά και προσωπική της ζωής.

Ανά τακτά χρονικά διαστήματα έκτοτε υπήρχε η φημολογία στις δημόσιες συζητήσεις των φαν της σειράς πως θα επιστρέψουν ξανά σε νέες περιπέτειες οι χαρακτήρες που αγαπήθηκαν πολύ μέσα στα τρία χρόνια προβολής της σειράς, από το 2004. Ωστόσο, τα χρόνια περνούσαν και τίποτα δε γινόταν. Μέχρι που περίπου ένα χρόνο πριν είχε έρθει το πλήρωμα του χρόνου.

Σύσσωμο το βασικό καστ της σειράς είχε τη δυνατότητα να συμμετέχει σε ένα καινούριο πρότζεκτ της Veronica Mars αλλά το πρόβλημα ήταν τα λεφτά. Η εταιρία παραγωγής ζητούσε εχέγγυα για να επενδύσει στην ταινία που ουσιαστικά ολοκληρώνει την ιστορία που ξεκίνησε περίπου μία δεκαετία πριν.

Σκέφτηκαν λοιπόν, να ξεκινήσουν μία διαδικασία χρηματοδότησης στο Kickstarter, στην οποία οι θαυμαστές έναντι μικρών ή και μεγαλύτερων ανταμοιβών, πάντα σε συσχέτιση με την ταινία, θα μπορούσαν να χρηματοδοτήσουν οι ίδιοι ένα μέρος του κόστους παραγωγής. Το οποίο και έγινε τελικά και μάλιστα απέδωσε πολλά περισσότερα από όσα φιλοδοξούσαν αρχικά και πολύ πολύ σύντομα.

Δείτε πως προώθησαν τη χρηματοδότηση της ταινίας: