Ποια είναι η μεγάλη έκπληξη στο «YFSF» της Κυριακής;

Διαβάστε λεπτομέρειες

Περιμένετε με ανυπομονησία το επόμενο «Your Face Sounds Familiar»; Έχετε έναν ακόμη λόγο για να μην χάσετε λεπτό από το επόμενο Live!

Κατευθείαν από το West End και το Broadway, η παγκόσμια επιτυχία PRISCILLA QUEEN OF THE DESERT-THE MUSICAL έρχεται στο studio του YFSF για να μας ξεσηκώσει με ένα μοναδικό show, στο 11ο Live που θα μεταδοθεί αυτή την Κυριακή 1η Ιουνίου!

Tα αυθεντικά βραβευμένα κοστούμια και σκηνικά της παράστασης του Λονδίνου, μαζί με ένα εκπληκτικό ελληνικό καστ σε σκηνοθεσία Φωκά Ευαγγελινού, συνθέτουν ένα πρωτόγονα φρέσκο και διασκεδαστικό μιούζικαλ με πρωταγωνιστές τους Γιώργο Καπουτζίδη, Φώτη Σεργουλόπουλο και Παναγιώτη Πετράκη!

Ειδικά για το show του «Your Face Sounds Familiar», οι συντελεστές έχουν δημιουργήσει μία ολιγόλεπτη μουσικοχορευτική σύνθεση με αποσπάσματα από το πρωτότυπο έργο, προκειμένου κάθε τηλεθεατής να πάρει μία γεύση από το ταξίδι στην καρδιά της απόλυτης διασκέδασης!

Τα εντυπωσιακά κοστούμια, οι απίθανες περούκες και οι μεγαλύτερες χορευτικές επιτυχίες της δεκαετίας του 80 συνθέτουν το παζλ ενός εξωφρενικού πάρτυ που μεταφέρεται καθημερινά στο κοινό της παράστασης και αυτή την Κυριακή… στη δική σας οθόνη!

Νάνσυ Νικολαΐδου

Διαβάστε εδώ όλα τα νέα για το YFSF