ΠίξΕλ με τον Άλκη Κούρκουλο

Όταν η κάμερα βλέπει τη ζωή...

Μία κάμερα, 12 καλλιτέχνες. Η δουλειά τους, οι στιγμές τους, η σχέση τους με τα social media. Ο Γιώργος Νανούρης, στο δεύτερο επεισόδιο του ΠίξΕλ συναντά τον Άλκη Κούρκουλο στο Θέατρο Κάππα. Εκεί τον ξεναγεί στον χώρο, μιλά για την ιστορία του, αλλά και για το πώς ανέλαβε τη διεύθυνση από τον πατέρα του, Νίκο Κούρκουλο. Στη συνέχεια πηγαίνουν βόλτα με τις μηχανές και συζητούν για τη σχέση του με την ταχύτητα και τους αγώνες αυτοκινήτων.

Στην ώρα του καφέ, ο Άλκης Κούρκουλος μιλά για τη σχέση που είχε με τον πατέρα του, την επιτυχία που ήρθε με την τηλεόραση, αλλά και τις συνθήκες που επικρατούν, σήμερα, στο θεατρικό χώρο. Τέλος, το «ΠίξΕλ» τον ακολουθεί στο καμαρίνι του, στο Εθνικό Θέατρο, στα παρασκήνια, αλλά και στην προετοιμασία λίγο πριν την παράσταση.

Στο τέλος του επεισοδίου, ο Γιώργος Νανούρης χαρίζει στον Άλκη Κούρκουλο ένα κινητό τηλέφωνο και του αναθέτει μια δημιουργική αποστολή: Να φτιάξει με αυτό ένα μονόλεπτο βίντεο με ελεύθερο θέμα. Η τεχνολογία γίνεται προσωπική ματιά. Το βλέμμα του καλλιτέχνη γίνεται βλέμμα μας. Τα βίντεο και των 12 καλεσμένων του ΠίξΕλ θα είναι το αντικείμενο μίας έκθεσης ανοιχτής προς το κοινό, που θα διεξαχθεί μετά το τέλος των 12 εκπομπών.

Σήμερα στις 15:15, στον Alpha…