Πήραν το πράσινο φως για να το… κάψουν!

Είναι γνωστό το ότι τα στελέχη των σταθμών… καίγονται να φτιάξουν πρόγραμμα χωρίς να έχουν την άνεση που είχαν τα προηγούμενα χρόνια! Κόβουν λοιπόν από δω, κόβουν από κει, κόβουν από πάρα πέρα και προσπαθούν εναγωνίως να βρουν κάτι να… ράψουν!

Έτσι, στο MEGA, σύμφωνα με τον έως τώρα προγραμματισμό, σκοπεύουν αρκετά προγράμματα του prime time να βγουν στον αέρα το δεύτερο μισό της σεζόν. Κάλλιο αργά παρά ποτέ θα προσθέσουμε, ευελπιστώντας ότι όλα θα πάνε καλά και δεν θα υπάρξει καμία δυσάρεστη αλλαγή.

Σύμφωνα πάντως με έγκυρες πληροφορίες του Newsit, πριν λίγες μέρες οριστικοποιήθηκε ότι από τον ερχόμενο Φεβρουάριο, η παρέα του «Σεναρίου» θα βγει ξανά στον αέρα, με σκοπό να το… κάψει ξανά! Έτσι λοιπόν, οι Λάμπρος Φισφής, Ζήσης Ρούμπος, Δημήτρης Μακαλιάς, Γιώργος Βαγιάτας και Ιωάννα Τριανταφυλλίδου πήραν επίσημα το πράσινο φως από το σταθμό της Μεσογείων και μάλιστα, σε σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε, αποφάσισαν πως πρέπει σε αυτό το δεύτερο κύκλο, το «Κάψε το σενάριο» να έχει καινούργια πράγματα. Για το λόγο αυτό και ορίστηκε νέα συνάντηση για μέσα στο Δεκέμβριο, ώστε να σκεφτούν οι συντελεστές καινούργιες ιδέες και να τις συζητήσουν στη συνέχεια με τους υπεύθυνους του MEGA.

Αξίζει δε να σημειώσουμε ότι υπάρχει κι η σκέψη η σατιρική εκπομπή να μεγαλώσει σε διάρκεια, ενώ μία ακόμα σκέψη που έπεσε στο τραπέζι είναι να υπάρχει κάθε βδομάδα και ένας guest καλεσμένος που να προσπαθεί με τους βασικούς παρουσιαστές να… κάψουν το σενάριο. Αλλά όπως είπαμε, είναι ακόμα πολύ νωρίς και οι οριστικές αποφάσεις για το περιεχόμενο της εκπομπής θα ληφθούν μέσα στο Δεκέμβριο, αφού η πρεμιέρα της έχει οριστεί για το πρώτο δεκαπενθήμερα το Φεβρουαρίου!

Γρηγόρης Μελάς

Διαβάστε ακόμα:

Ιωάννα Τριανταφύλλου: Είναι ζευγάρι με συνεργάτη της από το Κάψε το Σενάριο;