Πηνελόπη Αναστασοπούλου: «Περιμένω εναγωνίως να δω τι θα συμβεί με τον ρόλο στο Κάτω Παρτάλι»

«Έχω δει να γράφουν πράγματα που με πονέσαν πάρα πολύ...»

Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου αποκάλυψε σε τηλεοπτική της συνέντευξη στο Happy Day πως ο ρόλος της θα επανέλθει δριμύτερος στο Κάτω Παρτάλι, αν και η ίδια δε γνωρίζει πολλά για το τι θα συμβεί είναι ενθουσιασμένη.

«Έτσι λένε, δεν ξέρω τίποτα ακόμα γιατί ο τρόπος που γίνεται αυτή η σειρά έχει μία μυστικοπάθεια ιδιαίτερη, για καλό το λέω και περιμένω κι εγώ εναγωνίως να δω τι θα συμβεί με το ρόλο, ξέρω ότι θα έχει συνέχεια και είμαι ευλογημένη που είμαι σε αυτή τη σειρά γιατί την έβλεπα ως θεατής και είχα πάρα πολλά χρόνια και δεν πίστευα ότι θα δω κάτι τέοιο ως θεατής»

Η ηθοποιός μίλησε ακόμα και για το πως αντιμετωπίζει τα δημοσιεύματα για την προσωπική της ζωή…

«Αυτό το θέμα με τα social media έχει πάρει μία διάσταση τόσο… δεν ξέρω και ποια είναι η σωστή λέξη… άγρια μάλλον. Ο καθένας μπορεί να μπει να γράψει ό,τι θέλει, να πει ό,τι θέλει, να κάνει μια υπόθεση, δεν γκουγκλαρω το όνομά μου, μπορεί να μου στείλουν σε στιγμές πράγματα που με αφορούν , πλέον όμως θέλω να πω ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ σε αυτούς τους ανθρώπους που κατά καιρούς με έχουν κάνει να νιώσω άσχημα γιατί με έχουν κάνει τόσο πολύ δυνατή σε σχέση με αυτό που όχι απλά δε με ενοχλεί, γελάω τόσο πολύ με αυτές τις αηδίες που βλέπω, είναι διασκεδαστικό. Γιατί νομίζω πια το κοινό καταλαβαίνει ότι όλα αυτά είναι βλακείες. Έχω δει να γράφουν πράγματα που με πονέσαν πάρα πολύ και με προσβάλαν πάρα πολύ.»

//www.youtube.com/embed/Co–TBGGPHA