Πέτρος Πολυχρονίδης: Τα παιδιά, το διαζύγιο, η αλλαγή στη ζωή του

«Νομίζω ότι οι οικογένειες διαλύονται πλέον πιο εύκολα γιατί οι γυναίκες έχουν μπει για τα καλά στην αγορά εργασίας».

Ο παρουσιαστής του «Τροχού Της Τύχης», Πέτρος Πολυχρονίδης, βρέθηκε στη «Μία» και μίλησε στην Τατιάνα Στεφανίδου για όλα.

Τα παιδιά του…

«Έχω έναν γιο, μια λατρεία 7,5 ετών και μια κόρη, τον έρωτά μου τον μικρό, 4,5 ετών. Με βλέπουν στον “Τροχό” και λένε ότι είμαι ο πιο όμορφος μπαμπάς στον κόσμο και η κόρη μου θέλει να κάνει την Τζούλια Νόβα για να γυρίζει τα γράμματα».

Το διαζύγιο…

«Μπορεί να έχουμε πάρει διαζύγιο με την σύζυγό μου, αλλά με τον γιο μου βρισκόμαστε καθημερινά, συζητάμε και προσπαθώ να είμαι αυστηρός, όχι μόνο καλός επειδή δεν μένουμε μαζί όλη μέρα. Νομίζω ότι τα ζευγάρια χωρίζουν για διάφορους λόγους. Νομίζω ότι οι οικογένειες διαλύονται πλέον πιο εύκολα γιατί οι γυναίκες έχουν μπει για τα καλά στην αγορά εργασίας. Και δεν το λέω φαλλοκρατικά, αλλά με την έννοια πως οι γυναίκες έχουν την ιερά εργασία να ανατρέφουν τα παιδιά και το σπιτικό. Από την στιγμή που βγήκε στην αγορά, η γυναίκα έγινε χίλια κομμάτια και δεν μπορούσε να ανταποκριθεί».

Η αλλαγή στη ζωή του…

«Φροντίζω την ζωή μου πλέον διαφορετικά. Έχω θυσιάσει ακόμα και δουλειά για να δω τα παιδιά μου, τα βλέπω πολύ περισσότερο απ’ ότι όταν έμενα μαζί τους. Ηρέμησα, νομίζω ότι έχω γίνει καλύτερος και για τα παιδιά μου και για τη νέα μου σύντροφο. Το παν είναι να υπάρχει συνεννόηση και ωραία εικόνα, ακόμα και μετά τον χωρισμό. Αυτό το καταφέρνεις με τον πολιτισμό. Με την πρώην σύζυγό μου είμαστε υπέρ του να μας βλέπουν πάντα ωραία κι ας μην είμαστε στον ίδιο χώρο, παρά να μας βλέπουν μαζί και κάπως. Τα παιδιά μας δεν μας έχουν δει ποτέ κάπως».

https://www.youtube.com/embed/jn75s3u1T7s